puppy eyeliner za oči sa spuštenim kapcima

Naravno da nanošenje tuša za oči predstavlja umijeće.

Dok pokušavate dobiti onaj zavodljivi mačkasti pogled kao i sve makeup artistice s društvenih mreža, često uprskate i to ne izgleda baš najsjajnije.

No, možda uopće nije problem u vama, možda imate i vještinu i mirnu ruku za izvlačenje eyelinera, no možda se šminkate na način koji opće ne odgovara vašem obliku oka. Složit ćete se da je teško nanijeti eyeliner onako kako to se to klasično već radi, pogotovo ukoliko imate spuštene kapke

Donosimo vam stoga jedan trend s društvenih mreža, koji je došao iz Južne Koreje. Naime, znamo kako Azijati imaju manje oči i naravno, spuštene kapke, što predstavlja pravi izazov za nanošenje makeupa.

Stoga se od njih TikTokom proširio trend „puppy eyelinera“ za tzv. „hooded eyes“, odnosno za oči s naglašenim i spuštenim kapcima.

 

@killsokerr Reply to @g3org1a.s i love big droopy puppy dog eyes! lemme know if u have Qs! #puppydogeyes #puppydogeyeliner #puppyeyeliner #hoodedeyes ♬ Frog - Wurli

 

Puppy eyeliner je vrlo jednostavan te umjesto linije koje se od ruba trepavice povlači prema gore (tako da oko izgleda poput mačjeg), ta se linija okreće prema dolje, a to je ispravniji način šminkanja za cure sa spuštenim kapcima. Liniju koju ste spustile prema dolje, možete spojiti s donjom linijom trepavica. Oči tako izgledaju veće i pomalo sanjivije, baš kakve imaju štenci.

Ključno je da pratite liniju oka, odnosno pregib i da ne pokušavate promijeniti svoj prirodan izgled očiju. Oči sa spuštenim kapcima mogu biti lijepe i zavodljive, samo smo ih dobar dio života totalno pogrešno šminkale. 

puppy eyes puppy eyeliner eyeliner za spuštene kapke puppy eyeliner za spuštene kapke spušteni kapci šminkanje

Još vijesti