Jesenski outfit

Sigurno si sama sebi već postavljala pitanje o tome koji je tvoj modni stil. Neke cure to mogu prepoznati samo jednim pogledom u svoj ormar, ali drugima to ipak nije tako jednostavno za procijeniti.

Svoj stil možeš odrediti prema raznim kriterijima, ali je ova metoda jedna od najjednostavnijih. Ne trebaš puno razmišljati niti procjenjivati imaju li te karakteristike smisla koje si sama odredila. U pitanju je metoda od svega 3 riječi koja će ti najbolje opisat svoj stil, a može ti pomoći prilikom kupnje novih komada od sada pa na dalje! Ova metoda postala je popularna na TikToku, a sve zahvaljujući ovoj curi koja ju je odlučila podijeliti s ostatkom, jer kako navodi, onda zbog te metode bolje funkcionira već neko vrijeme od kada ju je postavila.

 

@allisonbornstein6 FINDING YOUR PERSONAL STYLE! what are your 3 words… comment below!!! #FORDfortheBuilders #fashiontiktok #fyp ♬ original sound - Allison Bornstein

 

Kako objašnjava, metoda se sastoji od 3 riječi koje si sama postaviš. Postavljaš ih na način da pridjevima pokušaš opisati svoj sadašnji stil i jedna riječ ti mora predstavljati onaj stil koji ti se najviše sviđa i prema kojem težiš. Prije svega, iz ormara izvadi svu odjeću koju najčešće nosiš i stavi je na krevet. Kada ćeš ju svu izvaditi van, ali samo onu koju stalno nosiš, izaberi dvije riječi koje bi mogle opisivati tu odjeću. To su riječi poput: mračno, cvjetno, raznoliko, raznobojno, casual, elegantno.

via GIPHY 

Nakon što si odabrala te dvije riječi koje najbolje opisuju tvoj trenutni stil, treću odaberi prema onome kako želiš da tvoj stil izgleda. To može biti sportski stil ili možda moda iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Kada ih odrediš, nemoj previše razmišljati o tome imaju li te riječi smisla zajedno jer imaju – one tvore tvoj stil.

Jesenski outfiti Što obući za spoj kada vani zahladi? 7 odjevnih kombinacija koje će izgledati i bolje od ljetne haljinice

Upravo od tog trenutka će ti biti lakše pronaći modne komade koji se uklapaju točno u te 3 riječi jer ćeš izabrati ono što ti se sviđa (što najviše i nosiš), ali i neke stvari koje si oduvijek željela isprobati, samo nisi imala hrabrosti (pod time spada ona treća riječ, odnosno stil prema kojem težiš). Tada ti više neće biti problem napraviti dobar outfit, kao niti pronaći nešto u dućanima što ti se sviđa!  

Rozi outfit Modna pravila kojih se ne trebamo držati – neke cure ih nikada ne krše, a zapravo nemaju smisla

Moda Modni stil metoda od 3 riječi Modne kombinacije tvoj stil

Još vijesti