Ljetna haljina

Sezona ljetnih haljina je otvoreno, a ostaje još samo pitanje s čim ih kombinirati. Dobra je stvar da izgledaju dobro uz različite komade obuće pa sigurno neke od njih već i imaš doma u svom ormariću s cipelama.

Ljetne haljine su idealni komad za ljeto jer nećeš morati puno razmišljati oko slaganja outfita. Staviš ju na sebe i to je to! I uz kraće i uz duže ljetne haljine možeš nositi jednaku obuću. Ako nisi sigurna s čim ih nositi i izgleda li dobro ono kako si ih ti složila, sada ćeš dobiti nekoliko opcija koje sa samopouzdanjem možeš nositi. Sve one slatke, girly i ženstvene ljetne haljine idu super na ovih 7 vrsti obuće – to su kombinacije s kojima se ne moraš pitati hoće li ići zajedno i izgledati dobro jer HOĆE.

1.S tenisicama

 

 

Ako se bojiš da ćeš izgledati previše sređeno, samo dodaj bijele tenisice i riješila si problem. One će pomoći da kombinacija izgleda više casual.

2.Sa sandalama s blok petom

 

 

Ako pak želiš izgledati fensi, ali nisi sigurna da je haljina dovoljno svečana, dodaj na nju sandale s blok petom. Izgledat će svečanije, a u ovakvim je sandala i lakše za hodati.

3.S balerinkama

 

 

Možeš haljinu spojiti i s velikim ovogodišnjim modnim trendom – balerinkama. Ovo će izgledati lijepo i s dugim haljinama, ali posebno s kraćima.

4.S kožnim natikačama

 

 

Obuća koja ide uz svaku ljetnu kombinaciju pa tako i uz haljinu. Možda jedna od najboljih opcija za cure koje žele izgledati sređeno, ali ne žele pretjerati.

5.S natikačama s platformom

 

 

Natikače s platformom izgledaju tako dobro i nema razloga da se ne nose s haljinom. Idealne su za one koji vole nositi glomazne tenisice – ovo ti može biti ljetna zamjena.

6.S japankama na peticu

 

 

Sve više u modnim kombinacijama možeš vidjeti japanke na malu peticu. Ukoliko ti se ovaj trend sviđa, može biti pun pogodak za večernje šetnje i slatke haljinice.

7.S kaubojskim čizmama

 

 

Bijela haljina i kaubojske čizme – tako neočekivana, a tako dobra kombinacija. Ne preporučamo ipak da ovo nosiš na najtoplije dane.

Ljetni look Nakit s kojim možeš podignuti odjevne kombinacije: 6 trendi komada nakita idealnih za ljeto

Ljetni outfit Osnovni komadi za ljeto koji će biti dobrodošli u svačijem ormaru: 15 komada ispod 20 eura

Ljetni komplet Alternative za ljeto za cure koje ne vole nositi haljine – 7 ideja u kojima ti neće biti vruće i bit ćeš sređena

ljetna haljina obuća s čim nositi ljetnu haljinu ljetni outfit obuća uz haljinu izgledati dobro

Još vijesti