Vezanje kose

Ako imaš dugu kosu i ne znaš kako točno staviti kopču, a da ti izgleda dobro, onda je ovo trik za tebe. Zbog njega će ti rep izgledati bujnije i gušće, a kopča se uopće neće vidjeti.

Jedna kopča za kosu može to promijeniti cijelu frizuru. To najviše dokazuje ovaj trik za kojeg ti nije potrebno ništa osim te kopče, a rep će ti automatski izgledati bolje. Dobit će puno više volumena i onda će s razlogom nositi titulu visokog i bujnog repa na tvojoj dugoj kosi! Zato pripremi kopču i isprobaj trik jer možda ćeš se baš iznenaditi. No, kosa ti mora biti duga jer će se na kratkoj ta kopča vidjeti, a i rep neće tako dobro izgledati. Sve što trebaš je prvo svezati običan visoki rep.

 

@cerensagtekin Claw clip hack to add volume to your ponytail #hairstyles #hairtutorials #hairhacks #hairinspo #clawcliphairstyles ♬ kiss it better x i was never there - xxtristanxo

 

Zatim taj rep podijeliš na pola, odnosno na gornji i donji dio pa gornji dio povučeš prema naprijed. Dok si ga tako povukla, u tom položaju ga držiš sve dok ne pričvrstiš kopču na taj dio gdje se gornji i donji snop kose razdvajaju. Kada si kopču dobro pričvrstila, gornjim dijelom kose prekriješ kopču i onda raspodijeliš pramenove na jednu i drugu stranu kako se ona uopće ne bi vidjela. Ta kopča će ti povećati rep i izgledat će kao da imaš puuuno više kose koja je bujnija no inače. Zato nemoj bacati kopče niti ih čuvati u ladicama jer ti one mogu itekako dobro poslužiti!

Frizure Male stvari čine veliku razliku – svaka frizura će ti izgledati 100 puta bolje uz ovaj mali detalj

Matilda Djerf Kada ti kosa visi i izgleda tanko: 8 trikova kako joj dati volumena da izgleda bujnije

Kosa Visoki rep bujnija kosa kopča za kosu Trik za visoki rep

Još vijesti