Visoki rep

Dolazi nam toplo vrijeme i znamo da će nam kosa većinu vremena biti u repu. No, kako postići taj zavidan izgled visokog repa koji će ostati čvrst tijekom cijelog dana? Bez brige, imamo savršen trik koji će ti pomoći da postigneš upravo to.

Frizure Koja frizura najbolje paše uz koji stil majice? Evo uz koju najbolje ide punđa, a uz koje visoki rep

Ključ ovog trika leži u jednostavnosti i efikasnosti. Sve što ti treba su četka i gumica i jedna jednostavna tehnika vezanja repa. Ako imaš tanku i beživotnu kosu, ovo je definitivno tehnika za tebe. Osigurava ti volumen, eleganciju i postojanost cijeli dan. Visoki rep je klasična frizura koja nikada ne izlazi iz mode, ali ponekad može biti teško postići da rep ostane čvrst i stabilan tijekom cijelog dana. S ovim jednostavnim trikom i tehnikom vezanja repa, možeš postići predobar look koji će trajati bez obzira na aktivnosti kojima se baviš.

1. Priprema
Prije nego što započneš s oblikovanjem repa, važno je da kosa bude čista, suha i počešljana. Koristi veliku četku za kosu kako bi temeljito raščešljala sve vlasi i osigurala da kosa bude glatka i bez čvorova.

2. Oblikovanje repa
Počni sakupljati kosu prema gore kao što bi inače napravila za visoki rep. Uzmi scrunchie gumicu ili običnu gumicu i provuci kosu kroz nju dva puta. Dobro zategni kosu jer ti u protivnom rep neće izdržati.

 

@quintymirjam The volume really said YES 🤩 #highponytai #ponytailhack ♬ original sound - alice ☾

 

3. Dodatna stabilnost i volumen
Kada želiš dodatno osigurati da rep ostane čvrst i stabilan tijekom cijelog dana možeš iskoristiti jednostavan trik. Odvoji donji i gornji dio repa te kroz gumicu provuci samo donji dio, a gornji dio prebaci preko gumice. Na taj način stvaraš dodatnu potporu koja će spriječiti da rep padne ili se raspušta, a gumica ispod gornjeg sloja daje dodatni volumen.

4. Završni detalji
Kada si postigla željeni oblik repa, možeš dodati nekoliko završnih detalja kako bi tvoja frizura izgledala još elegantnije. Na primjer, možeš izvući nekoliko tankih pramenova kose oko lica kako bi uokvirila svoje crte lica ili možeš dodati mašnu na rep za slatki look.

Vezanje kose Visoki rep više neće biti tanak i mlohav: Ovaj trik s kopčom ti može vizualno dodati više kose

Visoki rep Trik za visoki rep tiktok viral viralni trik

Još vijesti