Ljetni komplet

Preko ljeta su haljine i suknje super komadi jer ti neće biti vruće i jer ćeš odmah izgledati sređeno. To oboje možeš postići i na druge načine, a mi smo pronašli 7 alternativa.

Skroz je u redu ako girly komadi poput haljina ili suknji nisu za tebe i ne možeš se zamisliti u tipično ljetnoj haljini ili minici. Postoje i druge opcije osim popularnih kratkih traper hlača koje možeš nositi ovo ljeto kada se želiš osjećati sređeno, ali se usput i ne skuhati. Ovo su ideje za odjevne kombinacije koje možeš i dalje prilagoditi sebi s obzirom na to kako se voliš odijevati. Ako ne voliš girly stvari, u ovima ćeš i dalje izgledati dobro, ali neće biti toliko naglasak na djevojački stil. Neki možda ne vole nositi haljine jer se u njima ne osjećaju ugodno jer im se noge trljaju jedna o drugu pa ih to smeta ili se boje da će im vjetar podignuti haljinu… – i za sve te probleme mogu pomoći ove alternativne opcije. Kome trebaju haljine kada postoje sve ove opcije!

1.Ljetni kompleti

 

 

Bilo kakav ljetni komplet može biti idealna alternativa za haljinu. Imaš cijeli outfit složen, izgleda dobro, a nije ti vruće. Postoje najrazličitije opcije.

2.Dugačke bijele lanene hlače

 

 

Za cure koje se osjećaju ugodnije u hlačama tu je uvijek opcija i bijelih ili bež lanenih hlača. U njima ti neće biti vruće kao u trapericama.

3.Haljine koje imaju ugrađene kratke hlačice ispod

 

 

Ako ne voliš nositi haljine jer se bojiš da će ti ju podignuti vjetar ili se ne osjećaš ugodno u njoj, možda je rješenje za tebe haljina koja ima ugrađene kratke hlačice!

4.Mini odijelo s kratkim hlačama

 

 

Kombinacija prsluka i poslovnih kratkih hlača neće izgledati uštogljeno niti ozbiljno, dapače, bit će vrlo stajliš i još jedna alternativa haljini. Da ne spominjemo da su kombinacije s prslucima nešto što se ove godine baš nosi.

5.Tregerice

Traper tregerice u kombinaciji s bijelom majicom – idealna alternativa za haljinu. Iako nisu super popularne, nema razloga da ih ne nosiš ako ti se sviđaju.

6.Traperice do koljena

Oni koji žele izbjeći girly izglede u potpunosti, mogu probati sa širokim trapericama do koljena. Billie Eilish ih obožava i to s razlogom – u njima ćeš se osjećati tako udobno.

7.Pidžama hlače

 

 

Hlače koje izgledaju kao donji dio pidžame su hit koji je kao stvoren za ljeto. Postoje u kratkih i u dugim verzijama, a obje su tako lagane i baš ljetne.
 

Moda odjevne kombinacije alternativa za haljine umjesto haljina

Još vijesti