Sandale

Lijepe su i veliki su ljetni hit bile prošle godine, a nastavljaju se nositi i ovog ljeta. Najveći problem s njima je pitanje – kako se pravilno vežu? Jer svatko to radi na svoj način, koji nije uvijek baš najuspješniji.

Vezice na sandalama izgledaju tako lijepo, ali većina nas ih ne omota pravilno i zato se zna događati da nam dok hodamo 'spadaju'. Ili ne izgledaju dobro. U oba slučaja, rezultat nije ono čemu smo se nadali i što smo željeli. U moru načina kako ih možeš vezati, postoji jedan koji je postao viralni hit. Jer izgleda dobro, nije komplicirano i neće ti se vezice spuštati dok hodaš. Ovo je puno bolja opcija nego da ih samo omotaš oko noge, svaku s jedne strane. Cura koja je ovo pokazala postala je ženski heroj. Iako mala stvar, nekima će ovo itekako pomoći. Pogledaj njenu tehniku.

 

@marthacov @jemlucia teaching me something new every day #heels #foryoupage #fyp #DayMeNightMe ♬ afterlife. - Tik Toker

 

Krenula je najprije tako da je 'učvrstila' petu, a onda je išla i ispod đona i kasnije još oko gležnja. Ovako će ti čvršće i držati nogu pa će ti biti i lakše hodati u njima. Što je samo još jedan dodatan plus koji uvijek želimo kada nosimo cipele na petu. Možda ćeš morati nekoliko puta pogledati video prije nego pohvataš, ali kada jednom skužiš, radit ćeš to u sekundi. Sve takve sandale imaju prilično duge vezice pa ćeš ih sigurno imati dovoljno za izvesti ovo.

Suknje u kombinaciji s cipelama Uz koje suknje najbolje idu niske cipele, a uz koje cipele na petu? Ovo su idealni parovi

Najgore ljetne cipele Šest ljetnih cipela i sandala koje nikako ne izgledaju dobro – bilo bi dobro da ih ove godine zaobiđeš

sandale na vezanje kako zavezati sandale najbolji način vezanje sandala sandale s vezicama

Još vijesti