TikTokerica Hannah

Najlonke su onaj odjevni komad s kojim imamo vječite borbe. Većina njih se već nakon nekoliko nošenja strga. Iako pazimo kako ih oblačimo, dogodi se da negdje zapnu i krenu se parati.

Kako obući najlonke, a da se sigurno ne strgaju? Čak i kada pazimo i koristimo različite tehnike, nekako se uvijek dogodi da kroz nekoliko nošenja dođe do one male ogrebotine na njima od koje sve krene i onda uskoro imaš itekako vidljivo strganu najlonku. Posebno nam je žao kada se ovo dogodi na najlonkama koje su bile malo skuplje. Nekada čak nije ni krivac kvaliteta, već naša nepažnja kada ih idemo obući. Nokti su najveći neprijatelj najlonki!

strgane najlonke Razlozi zašto ti se najlonke uvijek brzo strgaju – možda i ti radiš neku od ovih 7 greški

Čak i kada misliš da paziš, slučajno se može zapnuti. Jedna cura na TikToku ima trik koji je zlata vrijedan. Njena ju je mama ovo naučila i od tada samo tako oblači najlonke i nema problema s tim da se krenu parati. Od svih modnih savjeta koje joj je mama dala, ovaj je ostao u njezinoj glavi.

 

@hannahharmelin

BEST hack yer welcome

♬ original sound - Hannah Harmelin

 

Kako je objasnila, kada oblačiš najlonke i navučeš ih dijelom na sebe, smoči ruke prije nego ih nastaviš podizati. Obično ih povlačimo prstima prema gore, što je pogrešno. Kada smočiš ruke, dlanovima povlači najlonke prema gore, ne prstima. Samo prisloni dlanove na nogu na najlonku i povlači prema gore. Najlonke će ti se podignuti bez uništavanja. Iako će biti malo mokre, s obzirom da se radi o jako tankom materijalu, brzo će se to i isušiti. Ono što je najbitnije, nema šanse da će se uništiti i ovaj ti trik neće uzeti ništa više vremena nego što oblačenje najlonki ionako uzme.

Kendall Jenner Hlače s kojima su slavne cure zamijenile skinny traperice ove zime – nosile su ovih 5 modela

najlonke trik hack kako da se ne strgaju kada se oblače da se ne unište obući najlonke bez trganja modni trik

Još vijesti