Sređena djevojka

Sigurno i ti imaš dane kada ti se baš i ne da spremati i uređivati, ali svejedno želiš izgledati što je bolje moguće. Kako to riješiti? Uopće nije teško, trebaš samo znati ovih 7 trikova i tada ih primijeniti.

I bez puno muke možeš izgledati sređeno. Ne moraš potrošiti sat vremena na sređivanje, pa čak ni pola sata. Ove stvari možeš napraviti u tren oka i ako dodaš čak i samo jednu na svoj look, to će odmah biti druga priča. Ovisno o tome koliko sređeno želiš izgledati, možeš ih odabrati jedan ili dva trika ili čak i više. Može biti i da si u situaciji gdje si u škripcu s vremenom i samo nemaš puno vremena za spremanje. Opet će ti ovi trikovi dobro doći. Evo na koje detalje na sebi obratiti pažnju da bi izgledala što sređenije sa što manje posla.

1.Stavi maskaru i sjajilo, ostatak šminke preskoči
Nemaš vremena stavljati svu šminku kao i inače? Stavi obavezno maskaru, ona će ti pomoći naglasiti oči i trepavice i odmah ćeš si izgledati razbuđenije i malo bolje. Tu možeš stati, a možeš još dodati i sjajilo na usne. Za cure koje imaju prištić koji ih iritira, predlažemo da preskočite sjajilo i iskoristite vrijeme da natapkate malo korektora na problematično područje.

 

 

2.Našpricaj šampon za suho pranje da osvježiš frizuru
Kosa je bitan dio izgleda, a ako ne izgleda dobro možeš napraviti dvije stvari. Jedna je da našpricaš šampona za suho pranje. On će ti doslovno osvježiti kosu, izgledat će čisto, a dobit ćeš i na volumenu.

Zimski outfit S čim sve kombinirati traperice ove zime? Ako si ostala bez ideja – probaj ih nositi s ovih 9 stvari

3.Ili napravi zalizanu punđu
Druga opcija s kosom koju možeš napraviti ako nemaš šampona za suho pranje je da zavežeš zalizanu punđu. Visoku ili nisku, svejedno. Zalizana punđa će ti pomoći da izgledaš sređenije i da sakriješ činjenicu da možda nisi oprala kosu.

 

 

4.Stavi naušnice
Male (ili veće) okrugle naušnice mogu promijeniti cijeli izgled. Ako i nisi ekstra sređena, kada staviš naušnice, taj će se dojam promijeniti. Možeš staviti kakve god naušnice, samo je bitno da nisu one skroz male jer one neće dolaziti toliko do izražaja.

TikTokerica Anastazia Kako UVIJEK izgledati sređeno uz minimalno truda – ovih 7 detalja rade razliku

5.Biraj neutralne boje odjeće
Nemaš vremena za birati i slagati outfit, a želiš ipak izgledati dobro? Drži se neutralnih nijansi i sigurna si. Odaberi jednu boju i složi monokromatski outfit ili kombiniraj bijele, crne, bež nijanse. Izgledat će puno sređenije nego da si šarena.

 

 

6.Stavi sunčane naočale
Ako ideš negdje gdje ćeš biti unutra većinu vremena onda ti ovaj trik neće biti od koristi, ali ako ideš negdje po danu i vani je koliko-toliko sunce, iskoristi pomoć sunčanih naočala da izgledaš malo sređenije.

7.Stavi remen
Kakav god da je outfit, ako staviš remen, to bi moglo pomoći da on bude više stajliš. I da izgleda kao da si se potrudila oko njega. Najbolje je imati običan crni remen s jednostavnom kopčom koji ćeš koristiti u ovakvim situacijama.

izgledati sređeno bez puno truda minimalno truda izgledati što bolje kad ti se ne da sređivati kad si u žurbi izgledati dobro

Još vijesti