DIY majica

Ako imaš u ormaru neku majicu koju ti se nikada ne da nositi jer je preobična i uvijek radije odabereš neku drugu, onda je možda to znak da trebaš isprobati ovaj tutorial. Nakon njega će ti ta majica postati novi favorit.

Nećeš morati uništiti majicu ili ju rezati, to je bitno odmah napomenuti. Ostat će u jednom komadu, a ti ćeš dobiti totalno drugačiji odjevni komad. Stvarno nije teško, a ni skupo. Da bi običnu majicu (svejedno kratkih rukava ili dugih) preobrazila u novi komad odjeće, samo ti treba pakiranje ziherica. U dućanima kao što su Kik, Tedi ili Pepco možeš pronaći po vrlo maloj cijeni pakiranje s hrpom ziherica – taman koliko ti treba, jer treba ih dosta.

Lančić kao narukvica Mali modni trik koji će ti dobro doći: Kako od bilo kojeg lančića napraviti narukvicu

Od ziherica možeš na leđima majice napraviti krila! Izgledat će predobro i skroz jedinstveno. Majica se nikako ne uništava jer se ziherice samo umeću na nju. Jedino što će se dogoditi je da bi mogle ostati sitne rupice. Zbog toga savjetujemo da ovo ne radiš baš na novoj majici.

 

@_juliyav_ Wings 🪽🤍 #diy #clothes #fyp ♬ Originalton - ˚₊‧ 🎧 ‧₊˚

 

Na videu možeš vidjeti kako to napraviti i zapravo cijelo vrijeme ponavljaš isti postupak. Zaustavi si video nekoliko puta na dijelu gdje radi krila i brzo ćeš skužiti kako posložiti ziherice da bi izgledale kao njoj. Nije uopće komplicirano! Izgleda odlično na oversized majici dugih rukava kakvu je koristila cura u videu, ali bilo kakav će poslužiti. Ovo ti može biti fora ideja za ukrasiti komad odjeće za izlazak ili koncert, a može se bez problema nositi i u školu. Jedino je problem što ćeš morati skinuti sve ziherice prije nego majica ide u pranje pa onda nakon pranja ponovno slagati krila. No, kad se ufuraš, ovo ćeš brzo moći složiti i povremeno nositi na majicama.

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama

diy tutorial majica napraviti krila na majici od ziherica dosadna majica preobrazba bez rezanja ukrašavanje majice ideja

Još vijesti