Jesenski outfit

Kraj ljeta je obilježila ružičasta boja. Barbie je svoj utjecaj imala i na modu pa se ružičasto nosilo više nego ikad. Sada s dolaskom jeseni većina bira tamnije tonove, ali evo koje će se to boje ove godine zapravo nositi.

Kada je neka boja u trendu, možeš biti sigurna da će preplaviti i dućane. Za ovu se jesen najavljuje nekoliko trendova po pitanju boja. Umjesto da još jednu sezonu provedeš u istoj boji u kojoj si i inače, pogledaj što će se nositi i ubaci dašak nečeg novog u svoj ormar i svoje odjevne kombinacije. Dizajneri su na modnim pistama predstavili svoje kolekcije za jesen/zimu 2023. godine, a na revijama su dominirali komadi u ovih 6 boja i nijansi. Dobile su titulu kao hit boje jeseni, a one su…

Jarko crvena

 

 

Detalj u crvenoj boji ili crvena haljina za izlazak! Jarka crvena će ove godine biti itekako nošena boja. Njena vladavina kreće sada, a nastavit će se i u prosincu oko Božića. Obilježit će i jesen i zimu.

Haljina iz H&M-a Haljina iz H&M-a koja je zaludila svijet: Kažu da svima stoji super i izgleda preudobno

Čokoladna smeđa

 

 

Ona bogata čokoladno smeđa boja je idealna jesenska boja! Nosit će se i ove godine. Može izgledati odlično u kombinaciji s hrpom drugih boja i s drugim nijansama smeđe/narančaste/žute.

Senf žuta

 

 

Žutu boju povezujemo uz proljeće, ali ona se može nositi i na jesen. Pogotovo kada je u nekim tamnijim, zagasitijim tonovima, poput nijanse koja je kao boja senfa.

Ledena plava

 

 

Plava boja u ledenoj nijansi će biti također jesenska boja ove sezone. Izgleda baš zimsko i zbog toga će biti idealna kao boja koja će otvoriti ovogodišnju hladniju sezonu.

Must-have jakne-jesen 2023 Must-have jakne ove jeseni: Šest trendova koje ćete viđati posvuda

Boja karamele

 

 

Smeđa koja podsjeća na boju karamele, onu svjetliju, topliju smeđu nijansu će biti u trendu ove jeseni. Kožni komadi u ovoj boji mogu izgledati tako dobro – poput primjerice kožnih hlača ili kožne minice.

Pastelna breskvasta boja

 

 

Jedna boja koja će tvojim tmurnim jesenskim odjevnim kombinacijama dati malo kontrasta i svjetline. Breskvasta boja u pastelnoj nijansi također ide super uz smeđe tonove koje većina nosi u ovo doba godine.

jesenska moda boje nositi ove jeseni u trendu Jesenske boje jesenski outfiti

Još vijesti