Maddie White

Stil Francuskinja je jedan od onih koji se uvijek posebno izdvaja i na koji se gleda kao na posebniji od drugih. Iako u svakoj državi postoje žene koje se divno oblače, najviše se i dalje ugledavamo na Francuskinje, a one kažu da su ovo najbolje ljetne haljine.

Haljine su idealan outfit za ljetne dane. Osim što ti u njima neće biti toliko vruće, nećeš izgledati jako golišavu kako bi to u kratkim hlačicama, a i nema puno razmišljanja i kombiniranja kada se spremaš. Iako ih nosimo i zimi, ljeto je vrijeme kada haljine dolaze najviše u fokus. Koje su najbolje za ljeto?

Moda Samo za najhrabrije: 5 skandaloznih modela haljina koje će se nositi ovo ljeto

Ljubiteljice mode će ove godine nositi 6 modela, a lako ih možeš isfurati i ti u svojim svakodnevnim kombinacijama.

1.Haljina na preklop

 

 

Ovo je tip haljine koji je baš za ljeto jer najčešće nisu preuske pa ti koža može disati i nećeš se previše uznojiti. Uz to, super naglašavaju struk bez da su full uske i da se u njima osjećaš kao da ne možeš pojesti ništa prije nego izgledaš trudno.

2.Bijela pamučna haljina

 

 

Bijele lagane haljinice su uvijek dobar izbor ljeti. U bijelom će ti ipak biti manje vruće jer će manje privlačiti sunce, a i super će dolaziti do izražaja i tvoja preplanula put.

3.Haljina na cvijetiće

 

 

Bilo kakva haljina na cvijetiće će biti pun pogodak, a pogotovo ako je duljine do ispod koljena ili do poda. Casual duge haljine izgledaju super i na sandale i na tenisice.

4.Klasična crna haljinica

 

 

Nema do klasika! Čak i kada je ljeto, zbog ove se haljinice napravi iznimka iako je crne boje.

5.Haljina na gumbe

 

 

Za one cure koje imaju ženstveniji i više girly stil jedna od opcija tijekom ljeta na koju ne smiju zaboraviti su i haljinice na gumbiće. Ove su haljinice još jedan baš ljetni komad. Obično i budu od nekog laganijeg i prozračnijeg materijala.

6.Svilena slip haljina

 

 

I za kraj, za one dane kada se želiš osjećati sređenije, tu su slip haljine. Nemoj da te zavara to što izgledaju malo više fensi. Kada se nose na obične tenisice, postaju idealne za svaki dan, a ako i želiš izgledati sređenije, nosi ih na sandale.

Haljina otvorenih leđa Ljetni trend kojeg ćemo viđati na ulicama – ne možeš pogriješiti ni s ovakvom haljinom ni majicom

ljetne haljine Moda u trendu stil što se nosi

Još vijesti