Moda

Ovo ljeto se nose haljine koje će na sebe odjenuti samo one najhrabrije cure. Neće se svatko u njima osjećati samopouzdano i dobro, jer sve su pomalo skandalozne. Neki će tako u njima bez problema ići van, a drugima će poslužiti jedino za na plažu kada imaju badić ispod.

Ljeto je vrijeme kada je u redu pokazati malo više kože. Kada te nitko zbog toga neće čudno gledati ili osuđivati. Ali ove haljine su korak više. Neće se svaka cura u njima osjećati ugodno i htjeti ih nositi, ali svima im je zajedničko i to što su ove godine veliki modni hit. Nosit će se na veliko! Djeluju pomalo riskantno i pokazuju malo više kože. Trenutno su glavni hit ako se pita influencerice jer ih sve viđamo na Instagramu baš u ovakvim modelima.

Haljine iz H&M-a - 11 H&M ima svečane haljine idealne za maturalnu večer: Top 10 modela na koje bacamo oko

1.Prozirne haljine

 

 

Sigurno si već vidjela ovakve haljine u posljednjih mjesec dana ako si skrolala Instagramom. Cure ih obožavaju. Ovakve su haljine idealne za tople ljetne večeri, a iako su prozirnjikaste, mogu biti idealna prilika za odjenuti slatki bralet – koji je ipak malo više od grudnjaka, ali nije skroz ni majica pa da se može nositi na traperice. Neke ovakve haljine imaju i tkaninu boje kože ispod na strateškim mjestima da ipak ne otkriju previše. U zadnje vrijeme i slavne cure isto obožavaju ovaj tip haljina.

2.Haljine s izrezima

 

 

Ili 'Euphoria' stil. Ovakve će haljine ipak biti mrvicu manje dramatične jer možeš pronaći neku s manjim izrezima. Ali oni su i dalje tu i pokazuju više kože nego obične haljine – najčešće to bude izrez ispod grudi ili sa strane. Najbolje je birati one koje najbolje idu uz tvoj oblik tijela, jer neće svaki izrez na svakome stajati jednako dobro.

3.Haljine koje izgledaju kao spavaćice

 

 

U dućanima prevladavaju haljine koje više izgledaju kao ljetne spavaćice nego haljine za izaći iz kuće. Kratke male satenske haljine koje izgledaju apsolutno preslatko, samo tko ima samopouzdanja nositi ih. Pogotovo modeli koji imaju i čipku!

4.Mikro male haljinice

 

 

Mini mini mini haljinice, koje jedva pokriju sve što trebaju. E to su one koje se isto nose ovo ljeto. S ovakvim haljinama igraš na najsigurnije ako nosiš neku usku jer se barem ne moraš brinuti da će ju i malo povjetarac podignuti – jer u ovom slučaju, to je nešto što ti se ne smije dogoditi.

5.S jako dubokim izrezom na leđima

 

 

Zadnji model su haljine koje imaju mrvicu predubok izrez na leđima. On se spušta toliko nisko da moraš dobro razmisliti kakvo ćeš donje rublje staviti kako se ne bi vidjelo. Definitivno su najmanje dramatične od svih ovih, ali su i dalje pomalo skandalozne. Kada vidiš na drugima ne izgleda tako previše strašno, ali kada ju probaš…

Srednjoškolac Petar Moda sa zagrebačkih ulica: Upoznaj srednjoškolca Petra koji ima bolji stil od većine [FOTO]

haljine Ljeto Moda što se nosi skandalozne haljine u trendu modeli haljina

Još vijesti