Grudnjaci

Puno grudnjaka je zapravo rađeno za samo jedan tip grudi, a ako baš ti imaš taj, onda će ti super stajati, ali ako nemaš, onda si zapela za model koji jednostavno nije za tebe.

Svima nam se povremeno dogodi da kupimo neki grudnjak koji nam stoji toliko dobro i u kojem nam grudi izgledaju odlično. To je samo znak da smo napokon pogodili koji je model grudnjaka idealan za naš tip grudi. Postoji 6 različitih oblika grudi i s obzirom na to kakve su tvoje, najbolje će ti stajati jedan model grudnjaka. Iako nema pravila i možeš nositi koji god grudnjak želiš, dok god ti drži grudi na mjestu, to je dobro. Pa ipak, u jednom će ti izgledati najbolje. Potraži u nastavku svoj oblik grudi i vidi kakve bi to grudnjake trebala početi više gledati i isprobavati.

Oblik 1

Oblik grudi - 1

Za oblik grudi koje izgledaju kao da vise, predložila je grudnjake koji skroz prekrivaju grudi ili balconette modele. Želiš tražiti grudnjake koji imaju žicu. Oni će ti pomoći podignuti grudi, a to je efekt koji većina cura želi postići.

Slika nije pronađena Tipovi grudnjaka koje svaka cura treba imati u svom ormaru – ovih 6 će ti sigurno zatrebati

Oblik 2

Oblik grudi - 2

Ako su ti grudi okrenute više svaka na svoju stranu onda trebaš gledati grudnjake koji imaju 'duboki dekolte'. Oni kojima je dio na sredini, između košarica, što niže. Druga su opcija grudnjaci koji sa strane na grudima imaju dovoljno materijala i potpore za grudi, a ne neki koji imaju jako čipkaste košarice bez potpore.

Oblik 3

Oblik grudi - 3

Cure koje imaju asimetrične grudi, i kod kojih je to više uočljivo, trebale bi gledati grudnjake koji imaju čvrste košarice ili one koji imaju rastezljivu čipku na vrhu košarica.

 

@nicolacrookonline Ever wondered why you have the right size but the bra still does not fit right? It is probably down to the shape you are choosing, may be wrong for your shape. #brafitting #bratok #brafitstylist #bras #braboutique #brahack #howto #styletips #brasandhoney #braschool ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

 

Oblik 4

Oblik grudi - 4

Za cure kojima su grudi u obliku 'zvona', one koje su manje na početku, a šire na krajevima, također preporučuje modele balconette. Bit će dobar bilo kakav grudnjak koji daje dovoljno podrške i 'podiže' grudi.

Oblik 5

Oblik grudi - 5

Za cure koje imaju manje grudi, ili kako ih je ona nazvala, atletske grudi, preporučuje grudnjake s push up efektom.

Bijela haljina Boja grudnjaka koja se nikada ne vidi ispod bijele odjeće - i ne, nije ni bijeli ni bež

Oblik 6

Oblik grudi - 6

Cure koje imaju okrugle grudi trebale bi po njoj gledati grudnjake koji imaju 'duboki dekolte' ili one koji skroz prekrivaju grudi.

Grudnjak oblik grudi modeli grudnjaka za tebe najbolji kako odabrati

Još vijesti