Curtain šiške

Frizura je nekada rješenje problema. Ako si nikako ne izgledaš dobro i nisi zadovoljna s tim kako izgledaš – promijeni frizuru. To je najlakša promjena koju možeš napraviti, a koja će imati najviše efekta na cjelokupan izgled.

Kosa će ponovno narasti i što god da s njom napraviš nije trajna promjena koja će ostati tu zauvijek ako ju ne želiš. Zato je promjena frizure najbolje rješenje kada želiš promijeniti svoj izgled u potpunosti. Drugačija boja kose ili malo šišanja su nekada baš ono što nam treba. Pogotovo za početak nove godine ukoliko stvarno želiš na sve načine poručiti i sebi i drugima da si od 1.1. nova osoba. Postoje neke frizure s kojima se čini kao da osoba izgleda više stajliš, samo zato što nosi kosu na taj način. Svih su ovih 6 frizura trenutno jako u trendu i neke zahtijevaju i redovito stiliziranje, ali isplati se, jer oni koji ih nose, izgledaju posebno dobro. Kao da ove frizure trenutno imaju neku čaroliju jer zbog njih cijeli izgled odjednom izgleda wow.

1.Frizura inspirirana 90-ima s puno slojeva

 

 

Hrpa slojeva i na to još onda fen frizura. Kosa će izgledati kao da ima hrpetinu volumena i kao da je jako gusta. Ovakve su frizure bile popularne u 90-ima i to pogotovo među supermodelima na modnim pistama, a sada su se opet vratile u modu. Nije ni čudo, jer izgledaju odlično i stoje svakome.

2.Curtain šiške

 

 

Ako si već milijun puta mislila da su šiške dobra ideja, odrezala ih pa za dva dana požalila, onda sljedeći put probaj napraviti malo drugačije šiške. Dugačke šiške koje su ove godine zaludjele svijet su curtain šiške. Iako jesu dugačke, imaj na umu da ćeš ih morati redovito stilizirati ako želiš da ti stoje kao curama na Instagramu.

Kim i njezin omiljeni frizer Chris Appleton Frizure koje će dominirati u 2023. godini: Ako želiš promjenu, inspiriraj se ovim trendovima

3.Frizura „hobotnica“

 

 

Ovo je frizura koju sve više slavnih cura nosi. Krenula je Billie Eilish, a njene najnovije „žrtve“ su Jenna Ortega i Zendaya. Jenni pogotovo ova frizura toliko dobro stoji. Zapravo se i u ovom slučaju radi o frizuri s puno slojeva, ali u kraćoj verziji od one ranije spomenute. Kosa je jako stepenasto ošišana, a posebno je bitno ostaviti i neke kraće pramenove koji će uokviriti lice.

4.Duga ravna kosa i kratke guste šiške

 

 

Duga ravna kosa i guste šiške su kombinacija koja uvijek izgleda nekako elegantno i fensi. S tom ćeš frizurom izgledati dramatično! Pogotovo ako ti je kosa zdrava i sjajna. Uz ovu frizuru nemaš ujutro puno posla, samo se trebaš počešljati i to je to.

5.Balayage pramenovi

 

 

Oni koji razmišljaju o promjeni boje kose, uvijek mogu isprobati balayage. Nećeš u potpunosti promijeniti boju, što je i zdravija opcija za tvoju kosu, ali će svjetliji pramenovi koje dodaš pomoći da se ipak vidi razlika i da izgledaš drugačije. Ova tehnika stavljanja pramenova čini čuda za cjelokupni izgled.

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

6.Rep ili punđa s pramenovima koji uokviruju lice

 

 

Postoji i frizura koju možeš isprobati, bez da odeš kod frizera i radiš neku dugotrajniju promjenu. Bilo kakav rep ili punđa izgleda 100 puta bolje ako naprijed ostaviš nekoliko izvučenih pramenova koji će ti uokviriti lice. Cijeli outfit će odmah izgledati više stajliš. Nije ju teško napraviti i ide na sve duljine kose. Možeš čak pramenove i nakovrčati ili samo izravnati i zalizati gelom.

Frizure duga kosa srednja kosa izgledati kao da imaš stila stajliš u trendu Moda ideje inspiracija za frizuru

Još vijesti