Galerija Frizure za ljeto Ariana Grande rep sa šiškama u stranu Hrpa sitnih pletenica – koje onda lako zavežeš kako ti odgovara koji dan +8 Kosa u marami

Sve cure koje imaju malo dulju kosu znaju koliko ona može biti gnjavaža tijekom ljeta. Nema šanse da ju odrežemo, iako svaki dan razmišljamo da bi nam tako bilo najlakše. Samo nas dodatno grije, a i bez nje se pregrijavamo.

I onda nas većina samo sveže rep ili napravi punđu u tri sekunde i to su nam frizure koje nosimo cijelo ljeto. E pa ne više! Ovo ćemo ljeto izgledati slatko i sređeno dok se kuhamo i preznojavamo. Od kose možeš napraviti puno više frizura za ljeto, a svaka će od ovih biti bolja od onoga što vjerojatno inače nosiš. Napravit će glavnu stvar: maknuti ti kosu iz lica i s vrata, a usput ćeš imati i super frizuru. I što je najbitnije, nećeš za niti jednu od njih morati koristiti alate za kovrčanje ili ravnanje kose. Po svemu su tome ove frizure idealne za ljeto. Pogledaj u galeriji iznad 11 prijedloga koje i ti možeš furati ovog ljeta.

Proljetne frizure Brze proljetne frizure: Top 10 ideja za svaki dan koje ćeš napraviti u tren oka – a malo su drugačije

Trik za visoki rep naslovna Napravi visoki rep baš kao s Instagrama! Ovim jednostavnim trikom sada ga možeš imati i ti

Frizure ljetne frizure inspiracija ideje za frizure podignute frizure

Još vijesti