Galerija Proljetne frizure Visoke kečkice u kombinaciji s pletenicama koje uokviruju lice Pammy frizura inspirirana Pamelom Anderson +7 Pletenica pletena s maramom

Ljeti i zimi nosimo različite frizure, a uz to, one se mijenjaju ovisno i tome što je u kojem trenutku u trendu. Ovo proljeće nema smisla nositi običan rep ili samo raspuštenu kosu kada postoji toliko drugih opcija.

Za svakodnevne frizure najčešće ipak nećemo stići niti htjeti odvojiti previše vremena. Želimo nešto što možemo brzo složiti i zato većina nas uvijek bira iste obične frizure. Istina je da zapravo ima hrpa varijacija na frizure koje već i sada radiš, a koje će biti malo drugačije i zanimljivije. I neće ti uzeti puno više vremena. Za niti jednu od ovih ti neće trebati dulje od par minuta. Ako sumnjaš u svoje frizerske vještine, pokušaj ih za probu složiti nekada kada imaš malo više vremena i vidjet ćeš da nije teško. Sve su idealne baš za svaki dan i nose se ovog proljeća. Pogledaj u galeriji iznad inspiraciju za jednostavne, ali slatke, proljetne frizure koje i ti možeš lako složiti.

Nova frizura Umjesto običnog selfija: Fotke koje možeš poslikati kada želiš pokazati svoju novu frizuru

Barbie rep Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

Frizure jednostavne frizure proljetne frizure brze frizure inspiracija za frizuru Kosa Moda

Još vijesti