Trik za visoki rep naslovna

Visoki rep uvijek ispadne savršeno onda kada nam ne treba izgledati savršeno, a to je najčešće kada smo kod kuće. No, da bi riješili taj problem i bili spremni za izlazak, donosimo trik zbog kojeg će ti svaki put visoki rep izgledati besprijekorno.

Visoki rep može napraviti svatko i zbog toga je ta frizura poprilično jednostavna. Međutim, teško je postići volumen kod visokog repa, pogotovo kod onih cura koje nemaju gustu kosu. Kao što smo već spomenuli, najbolji visoki rep s volumen ćeš vrlo vjerojatno postići baš onaj dan kada ostaneš kod kuće i to potpuno slučajno, ali to ti više ne bi trebao biti problem!

Šiške Frizure koje nikada ne izlaze iz mode: Ove su uvijek u trendu i s njima nećeš pogriješiti

Jedan poznati frizer o kojem smo već pisali je podijelio još jedan frizerski trik! Radi se o triku pomoću kojeg ćeš dobiti željeni volumen kod visokog repa tako da ti kosa izgleda bujnije nego što zapravo je. Sve što ti je potrebno da bi uspjela izvesti trik su samo dvije gumice za kosu, a kako ih iskoristiti, saznaj u videu.

 

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

 

Definitivno ga moraš isprobati kod sljedećeg spremanja da se uvjeriš koliko je jednostavan i funkcionalan! 

Optička iluzija Optička iluzija koja će ti otkriti imaš li sretan život – što vidiš kada ju pogledaš?

Frizura Visoki rep trik jednostavnost

Još vijesti