Outfiti

Obući majicu i hlače nije cijelo spremanje. Ili barem ne bi trebalo biti. Ako želiš izgledati ekstra dobro, onda trebaš početi posvećivati pažnju i sitnicama, modnim dodacima. Oni će napraviti razliku.

Pogledaš se u ogledalo i to jednostavno nije to. Spremila si se za negdje, uzela super outfit, ali ne izgleda tako dobro kao što vidiš na društvenim mrežama. Kao da nikada ne možeš pogoditi da i na tebi izgleda tako dobro kao na influencerima. Možda zaboravljaš jedan jako bitni detalj – modne dodatke. Oni nisu tu bezveze, zapravo mogu napraviti ogromnu razliku. Ne vjeruješ nam?

Kylie Jenner - 11 Odjevne kombinacije koje je nosila Kylie Jenner, a koje možeš nositi i ti: 12 običnijih i baš nosivih

Modne su influencerice pokazale kakvu moć imaju dodaci. Mia, koju možda znaš na TikToku kao Zmijuss, je snimila hrpu outfita u kojima je pokazala da detalji čine razliku. Prvo je pokazala kako izgleda kada samo odjene odjeću, a onda kako izgleda kada doda i razne dodatke. Razlika je OGROMNA.

 

@zmijuss Samo modni dodaci 🖤 #stylingtips ♬ bad idea right? - Olivia Rodrigo

 

Slično je pokazala i Anja! Obukla je običan outfit, traperice i bijelu majicu, a onda je postepeno na njega dodavale dodatke jedan po jedan. Sa svakim je dodatkom outfit izgledao sve bolje i bolje.

 

@anjanad15 Accessorizeddddd ✨🤌🏼 #styletips #styleinspo ♬ samsinclairfx on instagram - Kaizen Daily

 

Stiliziranje odjevne kombinacije nije korak koji bi trebala preskakati, a ovi su ti videi pokazali i zašto. Dodaj nakit, ukrase u kosu, torbicu koja ide uz taj outfit, napravi frizuru, ma što god ti padne na pamet! Sve je bolje nego da ne dodaš ništa.

Ljetni outfiti Kako se obući za prvi dan škole? Donosimo ti 8 odjevnih kombinacija koje možeš nositi

odjevne kombinacije Moda outfit Modni dodaci transformacija običnog outfita kako izgledati ekstra što dodati da popravi outfit modni detalji

Još vijesti