Visina odjeće i izgled tijela

Ista majica, iste hlače, ista cura, isti trenutak, samo drugačije namještena visina struka hlača i drugačije namještena cropanost majice. Ovo ti može pokazati da nam odjeća može promijeniti cjelokupni izgled tijela.

Prije nego što te tvoj odraz u ogledalu rastuži i sruši ti samopouzdanje, trebaš vidjeti sljedeći video. Jedna je cura pokazala kako joj tijelo izgleda drugačije s obzirom na to kakvu odjeću nosi. Ovo nam svima može pokazati da nekada kada si ne izgledamo dobro u ogledalu, nije do nas i našeg tijela, već do odjeće. Postoje različiti oblici tijela i neće svima stajati jednako dobro svaki komad odjeće. Izuzetno je bitno, ali i korisno, znati se obući s obzirom na svoj oblik tijela.

Različite frizure Nova frizura, nova ti: Pokazala je koliko frizura utječe na naš cjelokupni izgled i kako nas mijenja

Ova se djevojka snimala u istoj odjeći, ali je samo spuštala i podizala hlače, od super visokog do super niskog struka, te istovremeno prilagođavala i dužinu majicu – od crop topa do majice normalne dužine. Dok se mijenjaju outfiti, možeš vidjeti i kako joj se vizualno mijenja tijelo.

 

@gracetutty Crazy how moving your clothes can completely change how you look! #lowrise #highrise #lowwaistedpants #lowwaistedvshigh ♬ hot in herre - daizy🌷

 

U nekim kombinacijama izgleda deblje, a u nekima mršavije i naglašeniji joj je tanak struk. Sve je u visini struka hlača i dužini majice. Ona je ista, njeno se tijelo kroz video nije promijenilo za stvarno. Nevjerojatno koliko odjeća može promijeniti izgled našeg tijela! Kada jednom vidiš kakvu ona moć ima, samo kreni u potragu za onim komadima koji će najviše laskati baš tvom tijelu. Mnogi joj se u komentarima zahvaljuju na ovom videu jer je zapravo u jednu ruku poučan i može otvoriti oči curama koji si previše stavljaju pritisak na to kako im izgleda tijelo.

Različiti oblici tijela Kako da zavoliš svoje tijelo bez obzira na to kako ono izgledalo? Moraš proći kroz ovih 12 koraka

izgled tijela utjecaj odjeće oblik tijela samopouzdanje koliko odjeća utječe na izgled tijela Viralno

Još vijesti