Balea dezić

Znamo da u Zari i u Lidlu među parfemima postoje duplići luskuznih dizajnerskih parfema, a sada je pronađen i jedan u DM-u na polici među dezićima njihove marke Balea.

Tko bi rekao da će se na polici s dezićima biti duplić nekog luksuznog parfema? Ne bismo tamo nikada očekivali pronaći tako nešto, ali Internet bruji o jednom upravo takvom blagu. Svima je dobro poznata marka Balea. Cijenom pristupačna, a proizvodi budu itekako dobri. Upravo su oni kreirali dezić s mirisom koji jako podsjeća na parfem Alien brenda Mugler.

Parfemi Duplići brendiranih parfema: Zamiriši luksuzno uz ovih 8 jeftinih parfema

Taj je parfem mnogima wow, a možda si ga zapazila i po ljubičastoj bočici koja izgleda malo drugačije od standardnih bočica parfema. Ukoliko si ikada pomirisala taj parfem i bila „wow kako je dobar“, ali onda pogledala cijenu i vratila ga na policu, sada trebaš znati za ovaj duplić. Radi se o Balea deziću u spreju pod nazivom „Golden Moon“ u ljubičastom pakiranju.

 

@beautyworld9 Golden Moon💜🫧 BALEA #fypシ #fyp #explor #balea #dmdrogerie #viral #المانيا #المغرب ♬ Under The Influence x Renegade (sped up to perfection) - TikTok Remix - TommyMuzzic & ZeddMusique

 

Na društvenim mrežama i na stranici DM-a ga mnogi uspoređuju s Alienom. Malo je nevjerojatno da su uspjeli tako dobro skinuti poznati parfem. Naravno miris nije skroz identičan. Također, s obzirom da se radi o deziću, a ne o pravom parfemu, nemoj niti očekivati da će mu dugotrajnost biti velika. Ipak, s obzirom na cijenu, nije problem par puta u danu pošpricati ga malo po sebi.

 

 

Ovo nije dezić koji ćeš stavljati kada ideš u teretanu ili kada ideš negdje gdje znaš da ćeš se jako znojiti. Tada bi mu miris mogao postati malo neugodan, tako barem kažu recenzije cura na službenoj DM stranici.

Good Girl parfem i njegova kopija Parfem u obliku štikle je zaludio cure i svi ga žele! Preskup je, ali postoji drogerijska verzija i ima ISTI miris

balea dezić alien parfem mugler duplić alien dupe dizajnerski parfem kopija

Još vijesti