Ljetni nakit

Iako ljeti baš i ne pridonosimo puno pažnje nakitu, on može biti ključan dio naših zaigranih kombinacija. Kako ne bi trošili puno novaca na njega, ima onih jeftinijih varijanta.

Ljeti veći fokus stavljamo na odjeću i na obuću, a nakit pomalo zanemarujemo. No, nije nam potrebno puno novaca da bi svaka ljetna kombinacija izgledala još i bolje, a to sve zahvaljujući nakitu koji baš pristaje ljetu! Od ovih 6, neki nakit i modni dodaci su tek postali hit, dok za druge znamo dugo, samo smo ih možda i zaboravili.

1.Kratke i upečatljive ogrlice

 

 

Kratke ogrlice, pogotovo one koje su šarene, izgledaju predobro na sve ljetne komade! I ako si odabrala samo bijelu boju kao glavnu u cijelom outfitu, ljetne ogrlice će ju definitivno podići. Iako i nemaš neku od njih, sigurni smo da ćeš ih pronaći u maminim starim kutijicama za nakit pa ih ni ne moraš kupovati.

2.Viseće naušnice i one neobičnih oblika

 

 

Viseće i duge naušnice su idealne za ljeto iz vrlo jednostavnog razloga. Imamo laganu i tanku odjeću na sebi, pa će lijepo doći do izražaja, što baš i nije moguće zimi kada na sebi imamo po nekoliko slojeva. Osim njih, idealne su one neobičnih oblika i to posebno u zlatnoj ili rose gold nijansi!

3.Narukvice, ali na nogama

 

 

Narukvice za noge, ili poznatije kao nanogice, su idealan ljetni nakit koji izgleda predobro kada pocrniš na moru. Potpuno mijenjaju izgled outfita pa ih možeš nositi na obične natikače i izgledat će lijepo, a možeš ih kupiti na štandovima po svega 20-ak kuna.

4.Ogrlice oko struka

 

 

Ogrlice, odnosno nakit koji se stavlja na trbuh oko struka su veliki hit ovog ljeta! Cure ih furaju čak i na plažu jer ih dobro kombiniraju uz svoje kupaće kostime, ali se nose i na kratke majice ili crop topove. Ako ih baš ne želiš kupovati, doma sigurno imaš neku dužu ogrlicu koja ti možda može poslužiti u tu svrhu.

5.Zlatno prstenje

 

 

Zlatno prstenje, ali ne ono pravo, već je i zlatna bižuterija dovoljna da ti upotpuni svaki ljetni outfit. Zlato jako dobro odgovara ljetnom, preplanulom tenu, pogotovo ako ti je i manikura u nekoj atraktivnoj i ljetnoj boji. Osim toga, zlatna bižuterija stvarno nije skupa, a ne može ti se ništa pretjerano loše dogoditi jer ih stavljaš na prste, a ne u ušne resice.

6.Dijamanti ili perlice u kosi

 

 

Dijamanti u kosi se ponovo nose, a bili su ekstra popularni pije 20-ak godina. Danas su ponovo hit, a izgledaju predobro na suncem osvijetljene pramenove. Uopće se ne moraš truditi oko ostatka outfita kada imaš dijamante u kosi jer će sav fokus biti upravo na njima!

nakit ljetni nakit nakit za kosu nakit u trendu Moda

Još vijesti