Elena Dizdar

Jesi li ikada stala ispred ormara, gledajući svoju odjeću i imala osjećaj kao da nemaš ništa za obući? Osjećaš li se kao da ti nedostaje inspiracije? Ne brini, jer ti donosimo rješenje! Elena Dizdar, poznata po svom besprijekornom stilu, može ti biti izvor inspiracije za outfite ovaj tjedan. Slijedeći njene modne kombinacije, osjećat ćeš se samouvjereno i dotjerano, čak i ako većinu komada već imaš u svom ormaru.

Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner jednom fotografijom potvrdila koja se dva velika proljetna trenda iz 2000-ih vraćaju


Nema potrebe da se bojiš da ćeš ostati bez inspiracije kada imaš Elenu Dizdar. Slijedeći njezine modne kombinacije, možeš iskoristiti većinu komada koji već posjeduješ u svom ormaru i stvoriti lookove koji su jednostavno neodoljivi. Dakle, ovaj tjedan, pusti mašti na volju i stvori modne kombinacije koje ćeš nositi s ponosom!

1. Traper košulja i traper hlače
Traper nikada ne izlazi iz mode, zar ne? Elena nas podsjeća na to s ovom jednostavnom, ali efektnom kombinacijom. Eksperimentiraj i zabavi se s traper košuljom i traper hlačama. Ova kombinacija nije samo udobna, već je opuštena i elegantna u isto vrijeme. Savršena je za dan u školi ili izlazak s prijateljima.


2. Karirani sako i široke hlače s bijelim tenisicama
Ovaj look odiše profinjenošću, ali i sportskom elegancijom. Karirani sako je statement komad koji odmah podiže cijeli outfit. Upari ga sa širokim hlačama za dodatnu dozu udobnosti i elegancije. Bijele tenisice daju cijelom looku šarm i čine ga savršenim za casual dane ili opuštene vikend izlaske.


3. Crno-bijela kombinacija
Klasika koja nikada ne izlazi iz mode! Elena Dizdar zna kako iskoristiti jednostavne boje poput crne i bijele da stvori besprijekoran outfit. Bez obzira nosiš li crnu haljinu s bijelim cipelama ili bijelu košulju s crnim hlačama, ova kombinacija je siguran izbor za bilo koju prigodu.


4. Kožna jakna, bijeli top i mini suknja
Ovaj outfit je savršen spoj grunge stila i ženstvenosti. Kožna jakna daje tu “opasnu“ vibru, dok bijeli top i mini suknja naglašavaju tvoju ženstvenost. Ova kombinacija je idealna za večernji izlazak ili koncert, a daju ti samouvjeren i neodoljiv izgled.


Proljetni outfit Odjevni komadi koje će ovo proljeće nositi kul cure – drugačiji su i s njima ćeš biti u centru pažnje

elena dizdar Modne kombinacije inspiracija

Još vijesti