Galerija Proljetni outfit Pidžama hlače iz Croppa Majica s natpisom iz Croppa +12 Vestica iz Croppa

Nekada se samo želimo stopiti s okolinom i da nas nitko ne primijeti, a nekada se baš osjećamo dobro i želimo da nas svi vide. Ovo su komadi za takve dane.

Pisali smo ti o klasičnim komadima koji svakome trebaju u ormaru jer su oni osnova outfita i bez njih u ormaru stalno ćeš imati onaj problem da nemaš ništa za obući. Takvi su komadi bitni i njih ćeš nositi iz godine u godinu, a da bi ti odjevna kombinacija izgledala više ekstra i više fora, dodaješ na njih neke neobičnije, trendi i zanimljivije komade. Sada ćemo ti dati neke primjere tih komada koji se trenutno mogu pronaći u dućanima u novim kolekcijama za proljeće. Idealno je da svoje odjevne kombinacije slažeš kombinirajući klasike i neke ovakve komade kako bi imala dobru ravnotežu.

 

 

Kakvi će neobičniji i drugačiji komadi biti u tvom ormaru, ovisit će najprije o tome kakav stil imaš ili kakav stil želiš postići. U galeriji iznad ti izdvajamo 15 takvih fora komada koji su sada trendi, a koji će podignuti najobičniji outfit na one dane kada želiš izgledati malo posebnije. Baci oko i možda pronađeš svog novog favorita za ovo proljeće.

Anđela Šimunović Klasici za proljeće koje je uvijek korisno imati u ormaru: 16 komada koje ćeš najviše koristiti

Proljetna moda Proljetni komadi za koje se ne isplati davati puno novaca – na ovih 7 uštedi i kupi jeftinije verzije

proljetni komadi trendi proljetni komadi Moda u trendu komadi koji hvataju pažnju drugačiji komadi svakodnevni komadi svakodnevni outfit podignuti outfit

Još vijesti