Galerija Zoe Bakalov - 10 Zoe Bakalov - 1 Zoe Bakalov - 2 +9 Zoe Bakalov - 3

Obožavamo pratiti njene profile na društvenim mrežama jer osim što nam daje super modnu inspiraciju, svako toliko ima sadržaje i koji nas mogu nečemu naučiti. Odlično se šminka i od nje možeš pokupiti hrpu korisnih savjeta i trikova.

Jesi li već čula za Zoe Bakalov? Možda ti je upala u oko na Instagramu s nekim od svojih fora outfita ili ti je iskočio na TikToku njen video kako se šminka ili sprema za negdje. Njen je stil kombinacija klasičnih komada i nekih neobičnijih ili s nekim upadljivim detaljem. Odjevne kombinacije koje nosi i tebi mogu poslužiti kao inspiracija! Zoe je velika ljubiteljica i šminkanja i ima puno znanja kojeg voli dijeliti sa svojim pratiteljima. Ispitali smo ju sve o njenom stilu, a dala nam je i hrpu korisnih savjeta: od toga kako savršeno staviti maskaru do toga kako podignuti dosadan svakodnevni outfit. Intervju te čeka u nastavku!

1.S koje bi tri riječi opisala svoj stil odijevanja?

Casual, fancy, street style.

 

 

2.Za koji si komad odjeće ili obuće požalila što si ga kupila i zašto?

Štikle neke jer ih ne nosim često.

3.Koja su tri komada iz tvog ormara za kojima trenutno najčešće posežeš?

Crne hlače, dolčevite, kaputi.

4.Daj nam jedan makeup savjet! Neki za koji ti misliš da bi ga svi trebali znati.

Ukoliko želite nos suziti konturom, ona se ne radi sa strana nosa nego okomito na sam nos. Većina ljudi to radi skroz pogrešno i samo si ga dodatno prošire.

 

@zoebakalov My fav part of makeup✨ #makeup #sminka #nosecontour #kontura #konturanosa #makeuptutorial #balkan ♬ original sound - Zoe Bakalov

 

5.S koliko si se godina počela šminkati? Sjećaš li se svog prvog proizvoda koji si kupila?

Kada sam dobila prvu menstruaciju (s 10-11 godina) mama mi je poklonila neseser u kojem su bili korektor i maskara tako da sam tada to krenula stavljati.

6.Prošla si maturalnu večer, pa imaš li neki savjet koji bi mogla dati curama koje se sada spremaju u kupnju haljine?

Svačiji stil je drugačiji i nema smisla da ikome „namećem” svoj tako da bi savjet bio nemoj slušati druge ili uspoređivati se s drugima, idi na ono što si si sama zamislila da budeš zadovoljna jer stav s kojim nosiš neku modnu kombinaciju može neki look poboljšati i za 50%.

7.Jesi li netko tko u modi riskira ili igra na sigurno? Koji ti je outfit bio možda najveći „rizik“?

Totalno sam za rizik, ali mi objektivne okolnosti ne dopuštaju nekada previše eksperimentiranja. Uglavnom me nema doma od jutra do mraka pa moram birati outfit koji će biti prigodan za sve obaveze u danu. Najviše sam riskirala s jednim outfitom za slikanje u kojem bi sada bez problema izasla u neki fora klub- donji dio full široke nisko strukirane traperice iz kojih na bokovima viri donji dio kupaćeg, a gore gornji dio kupaćeg (crni trokuti)- ima slika na mom Instagramu, fora je ispalo.

 

 

8.Koji komad odjeće ili obuće jedva čekaš nositi kada malo zatopli?

Obožavam proljetne i ljetne haljinice!

9.Kako ti podigneš dosadan outfit?

Uvedem neku boju koja će razbiti look ili dodam neke zanimljive naočale.

 

 

10.Što je po tebi najveća modna greška?

Kada se nekome vide naramenice od grudnjaka, a pogotovo kada netko nosi majicu s otvorenim ramenima - huge no-no!

11.Koji ti je najdraži korak u šminkanju, a koji najdosadniji?

Najdosadniji mi je bronzer jer je uvijek isto, a dugo treba da ispadne kako treba. Najdraži, vjerojatno maskara jer je tada sve gotovo hahaha. Ako imam priliku, jako volim igrat se s nekim bojicama po očima, ali to nije baš često tako da idemo radije s maskarom!

12.Koji ti je omiljeni outfit koji si do sada objavila na društvenim mrežama? I zašto?

Svi mi imaju neku svoju priču, ali kao najzanimljiviji možda mogu izdvojiti ovaj jer se puno detalja događa, od frizure do naočala, nakita, tenisica…

 

 

13.Koji te savjet u vezi šminkanja tvoji pratitelji najčešće pitaju? Možeš li usput i odgovoriti na to njihovo pitanje?

Najčešće me pitaju kako napravim trepavice jer, osim što imam jako zahvalne trepavice, imam super tehniku uz koju svi mogu izvući maksimum iz svojih trepavica. Svakako vas pozivam na svoj TikTok da pogledate kako ja to radim, ali ključ je u korištenju dvije maskare - jedna za dužinu, a druga za volumen. I svakako dobro uviti trepavice prije korištenja!

Zoe Bakalov modni savjeti modna inspiracija modna influencerica šminkanje savjeti i trikovi intervju modni leksikon

Još vijesti