Galerija Klara Čerina - 5 Klara Čerina - 1 Klara Čerina - 2 +8 Klara Čerina - 3

Možda ti je već zapela za oko na društvenim mrežama – a ako nije, sada će. Ona je Klara Čerina i osvaja nas svojim odjevnim kombinacijama. Uvijek izgleda tako dobro i daje odlične ideje za svakodnevne outfite.

Jedna stvar koja nas je automatski privukla na Klarin profil je detalj koji nosi uz svaku odjevnu kombinaciju: osmijeh. Volimo njen stil, koji je kombinacija klasičnih komada i trendova, nešto s čime se puno cura može poistovjetiti jer i same vole nositi slično. Klara je onaj tip cure čije ćeš odjevne kombinacije spremati jer su tako dobre da ćeš ih htjeti i sama rekreirati. Ukoliko ti njeno lice još nije poznato, sada ćemo to promijeniti. Upoznat ćeš ju malo bolje kroz njenu modu! S obzirom da uvijek izgleda tako dobro i slaže kombinacije koje zapinju za oko, tražili smo ju da nam otkrije svoje modne tajne, da savjete i kaže nešto više o svojim favoritima.

 

 

1.Kako bi ti nazvala svoj stil?

Ja bih svoj stil nazvala kombinacijom klasičnog i modernog jer koliko god volim pratiti trendove, sve više cijenim klasične, kvalitetne komade koje ću moći nositi godinama.

2. Kada se rodila tvoj ljubav prema modi?

Ljubav prema modi se rodila već u srednjoj školi, od tada sam se malo tražila i mijenjala stilove, ali zanimanje za modu nije nestalo.

3. Koji komad imaš najdulje u ormaru? Postoji li neki razlog zašto ga toliko dugo imaš?

Mislim da komad koji imam već par godina je jedan tamnosivi oversized blejzer koji mi paše uz gotovo svaku kombinaciju, mislim da su komadi jednostavnog kroja i neutralnih boja „vječno” popularni.

 

 

4.Koje modno pravilo po tebi nema smisla i nikad ga ne slijediš?

Pa mislim da ne treba uvijek nositi sve što je „popularno”, „viđeno na nekom” te slijepo trčati za pravilima. Često nas povuku naslovi članaka „must have”, ali mislim da je najvažnije pronaći svoj stil i nositi ono u čemu se osjećamo ugodno, jer ćemo onda zračiti dobrom energijom.

5.Koju modnu grešku vidiš da najviše cura radi (a koju si možda i ti nekad prije radila)?

Kao što sam već spomenula, često primjećujem to slijepo trčanje za trendovima, bez da promislimo hoće li nam taj komad odjeće ili obuće biti simpatičan za par mjeseci. Često i sebe ulovim da radim tu grešku, no pokušavam paziti.

6.Što je po tebi ona jedna stvar koja će „blah odjevnu kombinaciju“ preobraziti u „wow“?

Mislim da je to kvalitetna i lijepa torba koja može potpuno promijeniti dojam kombinacije.

 

 

7.Na koji si posljednji trend pala?

Ove zime sam kupila UGG ultra mini platform za koje sam se mislila isplati li se kupiti ili ne, ali moram reci da su me oduševile. Jako su mi udobne, izgledaju super uz svaku kombinaciju i nosim ih doslovno svaki dan.

8.Koji je tvoj najbolji modni trik koji i sama redovito koristiš?

Moj najbolji modni savjet ili trik je kombiniranje neutralnih jednostavnih komada (obožavam crno bijele, bež i smeđe kombinacije) koje onda „podignem” dodacima kao što je zanimljiva torba, sunčane naočale ili cipele.

 

 

9.Koji te beauty/kozmetički proizvod oduševio u posljednje vrijeme?

U zadnje vrijeme sam isprobala nekoliko makeup proizvoda od Rare Beauty i svaki proizvod mi je bio odličan, zatim još jedan kozmetički proizvod kojeg koristim već cijelu zimu je Melem krema za ruke koja me oduševila mirisom i postojanošću, tako da je moj „must have“ za hladnije vrijeme.

Klara Čerina Moda stil odjevne kombinacije modni savjeti modni favoriti modna influencerica modna inspiracija intervju modni leksikon

Još vijesti