Galerija Lucija Vizjak - 8 Lucija Vizjak - 3 Lucija Vizjak - 1 +6 Lucija Vizjak - 2

Kada razmišljamo o ljetu, u glavi nam se odmah pojavljuju slike svih slatkih odjevnih kombinacija koje možemo nositi. Na kraju ne nosimo ništa od toga i cijelo ljeto provedemo u par istih stvari. Ove godine to promijeni i za početak se inspiriraj stilom Lucije Vizjak.

Boje, cvijeće, lepršavo, ženstveno, girly, slatko…ako su to riječi koje opisuju i tvoj stil ili želiš da počnu opisivati tvoj stil, tvoj modni uzor može postati i Lucija Vizjak. Ova modna influencerica uvijek pronalazi način kako ubaciti boje u odjevne kombinacije i izgledati odlično. Sve što nosi je tako slatko i kao da je sišla ravno s Pinteresta. Kada su u pitanju boje u outfitima, svi se bojimo da ćemo pretjerati pa tako radije biramo crnu, bež ili bijelu, ali uz pomoć Lucije i njenih outfita, možeš naučiti kako s bojama izgledati predobro. Upoznaj njen modni stil i saznaj hrpu korisnih savjeta koje je s nama podijelila u intervjuu u nastavku.

1.Kako bi nazvala svoj stil i možeš li nam reći kako si ga pronašla?

"Svoj stil bih opisala kao moderan, razigran i elegantan. Ne bih rekla da se posebno izdvajam od ostalih djevojaka po stilu odijevanja, ali ono što opisuje mene i moj karakter kroz odijevanje su definitivno boje. Oblačim se klasično, ali ponekad volim obući nešto što ne bi svatko mogao iznositi i često upravo zbog toga dobijem kompliment. Ljubav prema modi se rodila još od malih nogu i bilo je dosta eksperimentiranja i traženja svog savršenog stila, ali rekla bih da sam svoj stil najviše izgradila otkako sam se više počela baviti društvenim mrežama. Kroz različite suradnje sa modnim brendovima i slikanje i snimanje outfita sam pronašla sebe i tako izražavam svoju kreativnu stranu."

2.Koji je jedan odjevni komad koji je totalno ti? 

"Haljine su mi broj jedan u ormaru. U njima se najbolje osjećam i uvijek mogu izgledati dobro u svakoj prilici."

 

 

3.Koja ti je omiljena proljetna kombinacija?

"Kada zamišljam savršenu proljetnu kombinaciju u glavi mi je uvijek nešto girly, lepršavo, lagano, cvjetno i u bojama."

4.Koji ti je omiljeni komad u ormaru?

"U ormaru uvijek volim imati hlače na crtu u više boja i sako. Hlače na crtu osobito volim jer se mogu kombinirati na sve moguće načine. Za svečanije prigode ih kombiniram uz štikle, a na casual varijante uz tenisice. Sako mi je idealna opcija ako želim podići kombinaciju i dodati ono nešto outfitu."

5.Od svih kombinacija u kojima smo te vidjeli na društvenim mrežama, koja ti je posebno draga? I zašto?

"Mislim da je ovo najteže pitanje koje mi je netko postavio. Izdvojila bih outfit koji sam nosila na jednoj svadbi. Žuta neobična haljina sa cvjetićima, prorezima i volanima - totalno ja."

 

 

6.Koji ti je najdraži dućan za kupovinu slatkih haljinica?

"Generalno trgovina u kojoj najviše toga nađem za sebe je Stradivarius. Slatke haljinice većinom uzimam online kada imam suradnje. Rekla bih da je online shopping najbolja opcija ako ste u potrazi za haljinama."

7.Što radiš s odjećom iz ormara koju više ne nosiš i koja ti se više ne sviđa?

"Surađujem sa dosta modnih brendova i ponekad dođem u situaciju da imam stvarno previše odjeće. Neke odjevne komade obučem jednom ili nekoliko puta. Svatko toliko pokušavam napraviti čistku ormara i odvojiti stvari koje nisam nosila. Neke komade proslijedim dalje bliskim osobama, a neke objavim na Facebooku. Imam i svoj poseban profil na Instagramu gdje objavljujem svu odjeću koju ne nosim pa me možete zapratiti i tamo - @lucijaclosett."

8.Imaš li neki modni trik koji ti olakšava život, a kojim se često služiš?

"Moj modni trik je da basic jednobojne kombinacije uvijek podignem sa malo boje. Volim imati torbice u različitim bojama i na taj način uvijek začiniti outfit."

 

 

9.Koji proljetni trend sigurno neće završiti u tvom ormaru?

"Ne mogu reći da ne pratim trendove, ali nikada ne volim kupovati kada nešto postane veliki trend i ono što svaka druga cura nosi. Naravno da ako mi se baš nešto jako svidi to i kupim, ali nikada ne kupujem nešto samo zato što je u trendu. Primjer bih dala leopard print i Samba/Spezial Adidas tenisice."

10.Što ćeš dodati na outfit kojem "nešto nedostaje" da ga upotpuniš?

"Definitivno bilo što od modnih dodataka. Mislim da je dobar komad nakita uvijek najbolja opcija. Ja osobno na takve outfite uvijek volim dodati neke zanimljive naušnice. I kao što sam već spomenula- torbice! Šeširi su mi također jedan od omiljenih dodataka."

11.Daj nam savjet kako nositi boje!

Savjet koji bih dala osobi koja se želi više oblačiti u bojama je da prvo kombinira samo jednu boju s nečim neutralnijim i postepeno kombinira više boja. Nije cilj obući se što šarenije jer ponekad outfit zna izgledati nabacano. Jako puno inspiracije za outfite se može pronaći i na Pinterestu.

 

 

12.Koji je beauty proizvod uvijek u tvojoj kozmetičkoj torbici?

"Ja sam u svakodnevici jako rijetko našminkana i nisam jedna od onih cura koja je luda za šminkom. Imam nekoliko svojih provjerenih proizvoda koje godinama koristim i kojima sam vjerna. Izdvojila bih maskaru jer je to jedini proizvod koji koristim gotovo svaki dan. Konkretno mi je omiljena Maybelline sky high."

13.Imaš li neki trik koji ti voliš koristiti kada su u pitanju haljine koje su otvorenije ili s golim leđima, a s kojima se ne može nositi grudnjak?

"Haljine s golim leđima su moj must have. Kada nosim takvu vrstu haljina uvijek koristim trake za grudi koje su moj spas. Njih mogu koristiti na razne načine i uvijek sam sigurna da će sve ostati na svome mjestu."

14.Koja ti je neka velika modna želja?

"Voljela bih se okušati u snimanju pred kamerama za nekakvu kampanju i okušati se u modelingu. Kamera na mobitelu i prave kamere na setu su zasigurno velika razlika i vjerujem da bi mi trebalo vrijeme da se opustim, ali to mi je jedna od želja koju bih voljela ostvariti."

Lucija Vizjak Moda influencerica girly slatko Ženstveno boje u outfitima ljetni outfiti inspiracija za outfite

Još vijesti