Meredith Blake

Možda znaš za nju čak i ako nisi gledala film „Zamka za roditelje“. Meredith Blake je glavni zlikovac ovog filma, ali iako je zlobna, mora joj se priznati da ima stila. Uvijek je izgledala odlično.

Iako ju u filmu ne volimo, kao ljubiteljice mode, Meredith Blake nam je ipak malo draga. Uvijek je izgledala dotjerano i lijepo. U današnjim okvirima, vjerojatno bismo rekli da je njen stil zapravo „old money“. U zadnje je vrijeme ovaj stil zahvatio društvene mreže i ne pušta, a cure već neko vrijeme kopiraju Meredith u jednoj stvari – frizuri!

Frizura Evo zašto treba pažljivo birati frizera: Cura pokazala frizuru kakvu je htjela i onda kakvu je dobila

Pogotovo je ovo idealan trend za trenutno razdoblje kada je bob frizura sama po sebi popularna. Umjesto da ju nosiš na običan način kao i svi, možeš napraviti bob u stilu 90-ih. Njezin je bob prilično kratak, a detalj koji ga čini različitim je način na koji ga Meredith stilizira.

 

 

Njen je bob na vrhovima uvinut prema unutra. Zbog tog detalja izgleda više kao frizura iz 90-ih, ali i više sređeniji i fensi.

 

 

Neke cure vrhove samo blago uvinu, a neke skroz naprave kovrču da izgleda još sličnije originalu.

 

@airjorgen New hair, lemme meet your dad #fyp #foryoupage #parenttrap #meredithblake ♬ Meredith Blake - Sheyliee

 

Ukoliko si već pala pod utjecaj bob frizure, ovo može biti fora način kako ćeš ga nositi u danima kada imaš vremena za dodatno spremanje ili ako ti je dosadio standardni bob kakav imaš svaki dan.

Frizure za jesen Najtraženije frizure ove jeseni: 9 ideja koje i ti možeš pokazati svojoj frizerki

Frizura kratka kosa bob frizura trend Meredith Blake drugačija bob frizura kako nositi bob old money estetika u trendu

Još vijesti