Majica iz Bershke

Ovo ljeto tvoje majice mogu biti totalno jedinstvene. Bershka ima ponudu koja će ti u tome pomoći. Pomažu ti personalizirati majice za ljeto. Nitko neće imati istu kao ti.

Jesi li onaj tip cure koju smeta kada vidi da još 10 drugih cura na ulici nosi identičnu odjeću kao i ti? Ako se pronalaziš u tome i voliš po odjeći koju nosiš biti jedinstvena, onda će ti se svidjeti ova ljetna opcija koju ima Bershka. Dopuštaju svojim kupcima da sami kreiraju svoju majicu. Na neke standardne modele majica, od onih na kratke rukava preko različitih modela na ramenice, daju da postaviš svoj motiv po želji ili da napišeš nešto što želiš.

Skims haljina Haljina iz Bershke koja je ista kao Skims haljina za kojom su svi ludi jer stoji fantastično

To je nova opcija koju do sada još nisu imali, a čini se fora! Da bi mogla kreirati svoju personaliziranu majicu, treba ti samo njihova aplikacija. Tamo možeš sve odraditi i naručiti ju. Vrlo je jednostavno i vode te korak po korak do krajnjeg cilja – gotove majice.

Personaliziranje majice

Prvo trebaš odabrati model majice koju želiš. U ponudi ima dosta modela pa ćeš sigurno pronaći i onaj za sebe. Osim modela, možeš birati i boju. Kada si odradila tu osnovu, biraš želiš li na majici ilustraciju i tekst ili samo jedno od toga dvoje. Dodaci su od 3 do 5 eura, ovisno koju opciju odabereš. Jedina je caka da ne možeš koristiti bilo koju ilustraciju na svijetu nego one koje oni imaju u svom sustavu – ali imaju ih gomilu i možeš birati koje će boje biti tvoja ilustracija! Kada stavljaš tekst, možeš čak i birati font koji želiš i koje će boje biti tekst.

Personaliziranje majice

Kada si sve odabrala, kupiš svoju majicu i nosiš ju. Osim majice, možeš na isti način personalizirati i torbicu, šešir i majicu dugih rukava. Motiv koji odabereš nije naljepnica, već je ušiveno u majicu pa ne moraš brinuti da će se brzo uništiti.

Proljetni outfit s trapericama Nosiš li pogrešne traperice? 10 znakova da kupuješ traperice koje nisu za tvoje tijelo

Moda Bershka majica ljetna majica personalizirana majica nova opcija napravi svoju majicu stavi svoj motiv stavi svoj natpis tekst

Još vijesti