Galerija Outfit Mango traperice - 1 Mango traperice - 3 +6 Mango traperice - 2

Ako si netko tko voli nositi traperice sa širim nogavicama, onda bi ti se mogle svidjeti i ove koje trenutno trendaju. Iako izgledaju neobično, to nije nužno loše! Mnogi su se zaljubili u njih, a u dućanima su dobrim djelom rasprodane.

Kada neki model traperica dođe u modu nitko ne garantira da će se stvarno i uhvatiti. Većina ima modele koje preferira i koje će uvijek nositi. Sada su se u dućanima pojavile traperice zbog kojih mnogi odlučuju riskirati. Neobične su, ali ne toliko da su nenosive i da će ti trebati hrabrosti da izađeš u njima. Svidjet će se svima koji preferiraju trapke sa širim nogavicama, a one su balon traperice!

Emili Dragaš Polene torbice su nova opsesija influencerica – potražili smo koja je najjeftinija torbica ovog brenda

Hlače s balon nogavicama nešto su novo što već dugo nismo vidjeli po dućanima, a izgleda da su naišle na odobravanje ljubiteljica mode jer svuda nedostaju brojevi upravo u ovim verzijama traperica.

 

 

Karakteristične su baš zbog izgleda svojih nogavica koje podsjećaju na balon jer se šire na sredini, na dijelu oko koljena, a onda se opet blago sužavaju. Na prvu se ne čine kao laskave, ali mogu izgledati dobro. Na kraju krajeva, ovo su samo traperice sa širokim nogavicama. Postoje verzije sa super širokim nogavicama, kao i one mrvicu uže gdje balon silueta neće toliko dolaziti do izražaja.

 

 

Reklo bi se da cure imaju posebno dva favorita koja su već skoro rasprodana. Pogledaj u galeriji iznad kako izgledaju balon traperice s užim i širim nogavicama pa procijeni jesu li za tebe.

Traperice i slatki topić kao savršena "uniforma" za toplije dane: Pogledaj 20 topića idealnih za tu ulogu Martina Vuletić Topić iz Terra Nove Topić iz Terra Nove +17 Topić iz Terra Nove

Moda Traperice balon traperice balon nogavice u trendu popularne traperice model traperice nositi na proljeće

Još vijesti