Torbice u obliku kroasana

Popularni model torbica koji se nosi tijekom svih godišnjih doba jer izgledaju odlično i na ljetne, ali i na zimske kombinacije! Nitko ne može odoljeti obliku i bojama u kojima dolaze.

Popularne torbice u obliku kroasana su jedan od neizostavnih modnih dodataka ovo ljeta! Na modnoj sceni su već neko vrijeme, a bile su izrazito popularne i zimi. No, nose se i ljeti, a još i više dolaze do izražaja zbog raznih boja u kojima su dostupne! Kako piše Miss7, njihov oblik je inspiriran po poznatom francuskom kroasanu, a savršeno pristaje na ruci i ramenu.

 

 

 

 

Oblik zaista i nalikuje na kroasan po čemu su dobile naziv, a neodoljive su u svakoj modnoj kombinaciji. Ove torbice, isto kao i baguette oblik koji je također u trendu, stalno viđamo na Instagramu s obzirom na to da se sada nose sve torbice koje su male, praktične i imaju kratku. Najviše dolaze do izražaja ako kombiniraš istu boju ove torbice s cipelama, a pogotovo ako su u pitanju neke fora ljetne sandale.

 

 

U pitanju su većinom kožne torbice, ali ih se može naći i u drugim varijantama poput pliša ili pletiva. Idealne su za sve kombinacije jer odgovaraju i sportskim, ali i elegantnijim komadima.

Hailey Bieber i Emily Shak Odjevni komadi kao stvoreni da ih se nosi na moru: Uz ove ćeš biti magnet za poglede

Najlonke Ideja za ljetnu majicu: Od najlonki je izrezala topić! Izgleda bolje nego što misliš

Moda trend kroasan torbica mala torbica oblik kroasana

Još vijesti