Galerija Justin i Hailey obožavaju trenirke Klasična crna trenirka iz Zare za 159,90 kn Trenirka iz Zare s visokim strukom i džepovima sa strane, za 139,90 kuna +4 Maslinasto zelena trenirka iz Zare za 179,90 kn

Trenirke su sinonim za jednostavnu i udobnu odjeću.

Ima dana kada želimo biti tip-top sređene, ali i dana kada se jednostavno želimo osjećati ugodno u našoj odjeći, bez previše filofozije ili modnih dodataka.

Tu su logičan odabir trenirke, koje su postale puno više od sportske odjeće. One su pronašle svoje mjesto baš u svakome ormaru te se mogu uklopiti idealno u naše svakodnevne outfite.

Provjerile smo što se nudi u našim dućanima te ti donosimo 7 trenirki koje će ti se svidjeti i možda postati nezaobilazni dio tvoje garderobe, baš poput kultne male crne haljine koju svaka cura mora imati u svojem ormaru.

Ne zaboravimo kako mnoge svjetske zvijezde i kraljice stila, poput Belle Hadid, Hailey Bieber i Kendall Jenner, često posežu za ovim odjevnim predmetom. Odabirom trenirki, u svojim svakodnevnim kombinacijama, izgledaju itekako cool, a istodobno im je udobno.

 

 

trenirke udobna odjeća jednostavni outfit zašto volimo trenirke istodobno cool i udobne

Još vijesti