Zimska jakna

Jedan tip zimske jakne ove godine trenda više nego bilo koje druge. Kada ih vidiš, bit će ti jasno i zašto jer su ove jakne baš idealne za omotati se u njih kada je vani hladno. Izgledaju lijepo i toplo, sve što tražimo od zimske jakne.

Čini se kao da svaka druga cura na Instagramu ima ovakvu jaknu. Najbolji način kako vidjeti što je trenutno u trendu je da proskrolaš modnom stranom društvenih mreža i vidiš koji se odjevni komadi najviše nose.

Moda Zimski modni trendovi: 10 komada odjeće koji će se ove zime nositi više nego ikad

Kada su u pitanju zimske jakne, jedna se definitivno može proglasiti jaknom sezone jer se ove godine nosi više nego ikada do sada. Iako se radi o modelima koji su bili tu i prijašnjih godina, nisu nikada bili toliko popularni. A to su plišane bijele i bež jakne.

 

 

Nose se različiti modeli, ali jasno je na koji se izgled cilja. Zapravo su postale popularne takve jakne brenda Toteme, koji je luksuzni brend, a brzo su krenule i slične verzije na temu drugih, cijenom prihvatljivijih brendova. U takvoj ćeš jakni izgledati, i osjećati se, kao plišani medvjedić. Zbog mekanog pliša izgledaju i posebno toplo.

 

 

 

 

Svi ih nose u svijetlim nijansama, kao i u kraćim modelima. Ipak, jedna mana ovakve jakne je da ju nije pametno nositi kada vani pljušti kiša jer će se smočiti i trebat će joj dulje da se osuši, a i može ju kiša uništiti.

 

 

Ipak, dok je vani samo hladno, ovakvi su modeli jakne favorit. Plus joj je i što izgleda super na sve!

Zimski outfit Haljine i suknje koje ove zime možeš nositi umjesto hlača: 7 odjevnih kombinacija koje nisu za zimogrozne

zimska jakna trend 2022. zima 2022 kakva se jakna nosi Moda zimska moda modni trend

Još vijesti