Traper suknja

Da će se traper suknje vratiti u modu ove jeseni, moglo se naslutiti po trendovima s modnih pista. Midi i maksi traper suknje obožavaju i slavne cure i trendseterice, zato što su cool i svestrane, baš poput traperica.

Tako ih možete pronaći i na policama naših highstreet dućana. Ako se pitate još uvijek kako ih stilizirati, donosimo vam nekoliko prijedloga.

1. U kombinaciji s kožnom jaknom

Zamislite midi suknju u kombinaciji s kožnom jaknom i čizmama do koljena. Dobitna kombinacija.

 

 

2. U kombinaciji s mokasinkama

Vjerujemo da u svojoj garderobi imate svoj omiljeni par ove svestrane obuće. Kombinirajte istu ili približnu nijansu mokasinki s majicom, kako biste podigli svoj izgled.

 

 

3. U kombinaciji s tenisicama

Kakve god da tenisice imate u svojoj garderobi – nema onih za koje bismo mogli reći da ne idu uz vašu traper suknju. Maksimalna udobnost za outfit koji mora biti pun pogodak.

 

 

 

4. U kombinaciji s crop-majicama

Crop topovi i majice uvijek idu vrlo dobro u kombinaciji sa hlačama visokog struka, a isto će se slagati vrlo dobro i sa vašom omiljenom traper suknjom.

 

 

5. U kombinaciji s bijelom košuljom

Znate kako su bijele košulje i dobre traperice jedna od provjerenih modnih kombinacija. Bijelu košulju iz svog ormara tako možete kombinirati i sa svojom omiljenom suknjom.

 

 

 

traper suknja kako kombinirati traper suknju ultimativni jesenski trend

Još vijesti