Galerija Proljetni outfit Topić iz Stradivariusa - 8 Topić iz Stradivariusa - 6 +8 Topić iz Stradivariusa - 10

Neke se dane čini kao da je proljeće stiglo, a druge baš i ne, ali to nas ne sprječava da krenemo razmišljati o odjevnim kombinacijama za toplije dane. Bitan dio tih outfita su: topići.

Nema jednostavnijeg outfita za proljeće nego nabaciti traperice i neki fora topić. Imaš složen kul outfit za svaki dan u samo par minuta. Kakva god majica da išla uz traperice, dobre su šanse da će se slagati i da će izgledati odlično zajedno. Ima dana kada ćemo radije odabrati najjednostavniju majicu kratkih rukava, ali kada imaš dan kada si se probudila i želiš izgledati ekstra i malo drugačije nego inače, onda ti u tome mogu pomoći ovakvi topići.

Proljetne cipele Cipele koje nosimo ovoga proljeća: 5 modela koje ćemo obožavati ove sezone

U trendu su balon topići! U Stradivariusu imaju jako lijepih modela, a koliko su se svima svidjeli najbolje govori činjenica da su u mnogim brojevima već rasprodani.

 

@chayenneashleyy @Stradivarius you rock 🔥 #fy #fyp #voorjoupage #stradivarius #OOTD #FitCheck #outfit ♬ original sound - hyu ⛧

 

Ima takvih topića koji imaju kratke rukave i koji su totalno pufasti, onih manje pufastih, kao i onih pufastih tek na krajevima. Radi se o trendi komadu koji će očigledno biti hit ovog proljeća. Takve su majice slatke i girly.

 

@_itsmartita_ TOP TENDENCIA GLOBO 🎈 Es de @Stradivarius ♬ sonido original - Itsmartita

 

U galeriji iznad možeš vidjeti nekoliko pufastih balon modela u različitim varijantama. Sve su sada veliki hit i sigurno ćeš ovog proljeća viđati puno cura da ih nosi.

Odjevni komadi koje će ovo proljeće nositi kul cure – drugačiji su i s njima ćeš biti u centru pažnje Proljetni outfit Pidžama hlače iz Croppa Majica s natpisom iz Croppa +12 Vestica iz Croppa

Moda proljetna moda u trendu topić balon topići majice za proljeće Stradivarius

Još vijesti