Sendvič metoda

Kad je riječ o modi, svaka od nas ima svoj stil, zar ne? No, bez obzira na to jesi li obožavateljica vintagea, minimalizma ili pak eksperimentalnih kombinacija, uvijek je dobro imati trikove koji će unaprijediti tvoj look. Jedan od takvih trikova je "sandwich" metoda oblačenja - jednostavan, ali efikasan način slojevitog odijevanja koji može transformirati tvoj izgled.

Proljetni outfit Odjevni komadi koje će ovo proljeće nositi kul cure – drugačiji su i s njima ćeš biti u centru pažnje

Zamisli ovo: stojiš pred ormarom, razmišljaš o tome što bi obukla, a vani je promjenjivo vrijeme. Kako se pripremiti za sve mogućnosti, a opet izgledati chic i stilizirano? Tu na scenu stupa "sandwich" metoda. Ova metoda kombiniranja odjeće temelji se na slojevima i bojama - sloj po sloj, poput slojeva u sendviču, gradiš ne samo toplinu već i slojevitost i dubinu tvog looka.

 

@everlane The recipe to a perfectly layered look with @beckykim_ . #EverlaneEditions #Layering #HowTo #FashionTikTok #LayeringOutfits #TikTokLooks ♬ original sound - Everlane


Kako postići look?


1. Baza
Počni s osnovnim komadima odjeće poput tanke majice ili košulje i traperica ili suknje. Ovi komadi čine temelj tvog outfita i pružaju udobnost i osnovnu siluetu. Razmisli i o bojama. Važno je da se u tvom outfitu nalaze minimalno dvije identične nijanse razdvojene nekom kontrastnom bojom.

2. Srednji sloj
Dodaj malo slojevitosti s drugim komadima odjeće kao što su sakoi, tanki prsluci ili lagane jakne. Ovi komadi ne samo da pružaju toplinu kad je hladno, već i dodaju teksturu i zanimljiv izgled tvojoj odjevnoj kombinaciji, a i pružaju ti priliku da se igraš bojama.

3. Završni dodir
Zaokruži svoj outfit dodavanjem vanjskog sloja poput kaputa ili jakne. Ovo je krunski komad koji će istaknuti tvoj stil i zaštiti te od hladnoće.

 


Ova metoda ne samo da ti omogućuje prilagođavanje promjenjivim vremenskim uvjetima, već ti daje i mogućnost da eksperimentiraš s različitim teksturama, bojama i krojevima.

Djevojka pred ogledalom Torbice koje ćemo nositi ovog proljeća: 8 preslatkih modela koji će podići svaku modnu kombinaciju
 

slojevito oblačenje sandwich rule sendvič pravilo odijevanje

Još vijesti