Srednjoškolka

Moda se mijenja iz godine u godinu da ne bi u razmaku od 15 godina. Iako se kaže da se moda uvijek vraća, za sada se ovaj stil odijevanja iz 2000-ih još uvijek nije vratio. Tada su se sve cure ovako oblačile.

Ti možda misliš da je današnji stil super i da nikad nećeš misliti drugačije, ali mogla bi se prevariti. I prije 15 godina su cure bile uvjerene da su ovakvi outfiti kakav ćemo ti sada pokazati nešto jako kul i da izgledaju predobro. Danas se tako više nitko ne bi odjenuo. Vjerojatno si već vidjela tu i tamo fotke koje pokazuju kako je izgledao modni stil cura u 2000-im godinama. Y2K estetika i danas postaje sve aktualnija, ali nije se još toliko uspjela uvući u svakodnevne outfite većine.

Tinejdžeri nekad i sad Tinejdžeri nekad vs. sad: Ovako su se izgledi tinejdžera mijenjali kroz zadnjih 60 godina

Prije 15 godina, ovo je bila „uniforma“ koju su cure obožavale nositi u školu. Majice su uvijek bile u slojevima – od kojih se svaki morao vidjeti, a potkošulja koja se vidi je bila „must“.

 

@isabelclanc 2007 girl aeshetic #2000s #nostalgia #millennial #dknyapple #livestrongbracelet #wetseal ♬ I Don't Want to Be - Gavin DeGraw

 

Ova TikTokerica voli pokazivati modne trendove iz 2000-ih, a kako se odjenula za ovaj video je pun pogodak. Ovako se prije išlo u školu, a danas nema šanse da bi tako nešto teen cure obukle na sebe, pogotovo za u školu. Narančasto lice kakvo ima u videu je samo točka „i“ kako su se šminkale – puder nije bio ni blizu prirodnog tena i to se itekako vidjelo. Starije su generacije u komentarima potvrdile da je to to i da su tako i one izgledale.

Tinejdžerica Stariji ljudi pišu što im je sve čudno u vezi današnjih tinejdžera: Top 13 stvari koje nikako ne razumiju

srednja škola Moda odijevanje cure outfit za u školu prije 15 godina vs danas što se nosilo u školu 2000. godine tipičan outfit za u školu prije vs. danas

Još vijesti