Tekući puder

Poznati su po tome da imaju jeftine proizvode, ali nažalost, zbog rasta cijena svega, ukoliko žele nastaviti proizvoditi pudere i korektore, morali bi im podignuti cijenu, a to nije ono što žele napraviti jer su ipak svima znani po pristupačnim cijenama.

Svemu dođe kraj, a za neke će ovaj biti posebno tužan. The Ordinary je uvijek iskren sa svojim kupcima i kada se događa nešto dobro ili loše, otvoreno će to reći i navesti razloge iza svojih odluka, bez ikakvog muljanja. Sada su isto tako javno priznali da je došao kraj njihovim puderima i korektorima i da ih nažalost sada moraju prestati proizvoditi. Postoje još neke zalihe koje imaju i koje će se moći kupiti neko vrijeme u 2023. godini, ali kada se rasproda to što je proizvedeno, to je to, nema dalje.

Modni brendovi Najpopularniji dućan s odjećom ove godine: Ljudi iz cijelog svijeta se složili da je najbolji jedan jeftini

S obzirom na poskupljenja koja su se dogodila, u kombinaciji s tim da im ovi proizvodi nisu planetarno popularni, jednostavno ih moraju ukinuti ili im podignuti cijene, a ovo drugo nije opcija. Poznati su kao pristupačni brend i žele da tako i ostane. Iako su oni zadovoljni i s puderima i korektorima, nisu postali toliko popularni da bi ih mogli prodati dovoljno i pokriti sve svoje troškove.

 

 

Ovo im je bila jako teška odluka, i žao im je, ali za sada je situacija takva kakva je. Korektore će se još moći kupiti do kraja siječnja, a pudere do lipnja 2023. I nakon toga je to to, više nema. The Ordinary svi znaju zbog njihovih seruma i skincare proizvoda, ali i puder su nekima bili omiljeni, upravo zbog toga što su imali okej sastojke i izgledali na koži tako prirodno. Nemaju neko ludo prekrivanje, već im je više funkcija da ujednače ten i izgledaju kao da nemaš ništa na koži. To izgleda nije bilo dovoljno da potražnja za njima naraste. Nije isključeno da će se jednog dana vratiti, ali za sada se to ne čini kao mogući scenarij. Ako voliš ove proizvode, sada je vrijeme za napraviti zalihu.

Slika nije pronađena Predobar trend šminkanja usana za kojim su cure lude: Trik s kojim će u trenu postati sočne i naglašene

the ordinary puder the ordinary korektor šminka prestaje se proizvoditi The Ordinary najava

Još vijesti