Zimski outfit

Pleteni puloveri su jedan od glavnih zimskih komada u svačijem ormaru. Topli su, udobni i izgledaju dobro! Pa kako ih onda ne bismo toliko voljeli?

Koji su to puloveri u trendu ove zime? Svake sezone se nose, ali u drugačijim stilovima. Iako s izborom pletene majice ne možeš pogriješiti i možeš nositi kakvu god želiš, ukoliko želiš izgledati trendi i biti u stilu, onda trebaš znati za sljedećih 5 modnih trendova koji vladaju ove zime u svijetu pletiva. Neke od njih si možda već i primijetila da su hit jer ih ima po svim dućanima i hrpa modnih influencerica ih već nosi. Posebno su veliki trend…

Odjevna kombinacija Modni trendovi koje ćeš htjeti nositi ove zime: Ovih 7 ćeš nositi iz dana u dan

1.Puloveri s isprepletenim uzorcima
Oni debeli puloveri koji izgledaju kao da ih je netko ručno napravio su hit. Obično će po sebi imati neke isprepletene uzorke – nekada više, a nekada manje izražene.

 

 

2.S golim ramenima
Možda nije najbolja majica za jako hladno vrijeme, ali nije uopće upitno da se ove godine itekako nosi. Puloveri sa spuštenim ramenima izgledaju stajliš i veliki su hit.

 

 

3.S bisernim detaljima
Bilo da imaju po sebi razbacane „bisere“ ili su na bilo koji drugi način ukrašeni svjetlucavim detaljima, u trendu su. Iako neki modni stručnjaci kažu da ovakvi puloveri ne izgledaju dobro, mnoge se cure ne bi složile s njima.

 

 

4.Sivi
Kada pričamo o bojama, jedna koja je ove godine više nošena nego inače je siva. Tople zimske majice u sivoj boji izgledaju dobro u svim kombinacijama!

 

 

5.Na prugice
I za kraj imamo jedan klasik. Majice na prugice se redovito vraćaju svake zime i s njima nikada ne možeš pogriješiti.

 

 

Došlo je doba godine za pletene majice: 15 pulovera koje stavljamo na listu želja ove zime Zimski outfit Pleteni pulover iz H&M-a Pleteni pulover iz H&M-a +12 Pleteni pulover iz H&M-a

pleteni puloveri Moda u trendu zimski trendovi kakve se majice nose pletivo pletene majice puloveri

Još vijesti