Odjevna kombinacija

Nekada u modu dođu stvari koje nikako nisu za nošenje kroz svakodnevicu i koje je teško ubaciti u svoje outfite. S ovim trendovima nećeš imati takvih problema. Veliki su hitovi ove zime i lako se kombiniraju.

Što se nosi ove zime? Koji to trendovi diktiraju svijetom mode? Bacili smo se na istraživanje i donosimo ti pregled onih trendova koje ćeš zapravo moći i nositi. Svatko će ih moći lako ubaciti u svoje svakodnevne odjevne kombinacije. Možda neke od ovih stvari već i imaš u svom ormaru. Sada je vrijeme da ih staviš u prvi plan jer ove je zime njihovih 5 minuta. Kakve se to hlače nose, što je in u svijetu jakni i koja je boja sada više trendi nego ikad prije? Pogledaj kojih su to 7 stvari ove zime u trendu!

1.Crveni detalji

 

 

Crveni su detalji na prvom mjestu s razlogom. Ovo je jedan od najvećih trendova ove zime. Kako ćeš ti ubaciti crveni detalj u outfit, možeš birati! To može biti crvena torbica, šal, majica, nokti, najlonke…što god imaš crveno, ubaci u kombinaciju. Ostatak odjeće neka bude u istoj boji da se crvena što više istakne.

Zimski outfit Proglašene su tenisice 2023. godine: Koje su to odnijele titulu najpopularnijih?

2.Tamni traper

 

 

Svijetli je traper više za toplije dane, a kako zahladi, tako se sve više nosi tamniji. I ove je godine on posebno i u trendu. Traperice koje su tamnijih plavih nijansi će biti pun pogodak. Možeš ih čak kombinirati s ranije spomenutim trendom i nabaciti na njih crvenu majicu.

3.Košulje kao dio outfita

 

 

Košulje kao dio slojevitog outfita su još nešto što ćeš ove zime viđati više nego prije, a što nije teško kombinirati. Ubaci bijelu košulju ispod bilo kakve veste ili džempera i imaš malo drugačiju kombinaciju nego inače, a tu je i dodatan sloj odjeće. Ako želiš biti ekstra posebna, ubaci i kravatu.

4.Siva odjeća

 

 

Sivi komadi, sive jakne, sivo od glave do pete, sve može! I dok detalje nosimo u crvenoj boji, općenito ipak prevladava siva. Može izgledati jako dobro i cijeli outfit u sivoj boji, samo da je svaka stvar u drugačijoj nijansi. Ovu ćeš boju lako nositi jer paše uz skoro sve.

5.Hlače super širokih nogavica

 

 

Osim što biramo traperice u tamnim nijansama, nose se i one širokih nogavica. Što šire nogavice imaš, to bolje. Ne možeš pretjerati. Okej je i ako su ti traperice baggy kroja. Ova zima je idealna za nositi ih.

Čizme Čizme i obuća koju ćemo nositi ove zime: 6 komada koji će biti u trendu

6.Minice s naborima

 

 

Ništa bez suknjica. Iako su temperature oko 0 stupnjeva, nosimo minice. I to specifično one s naborima. Mogu se kombinirati na 100 načina i izgledati jako slatko.

7.Dugački kaputi

 

 

Iako se nose različite jakne i kaputi, jedan trend koji se izdvaja više od ostalih su dugački kaputi. Oni barem do koljena! Još ako je u sivoj boji, ubila si dva velika ovogodišnja zimska trenda jednim udarcem.

Moda u trendu zimski modni trendovi što se nosi ove zime lako nosivo za svaki dan izgledati moderno

Još vijesti