Halle Bailey kao Mala sirena

Mermaidcore trend je sveprisutan. Gledamo po društvenim mrežama kako se ušuljao u ormare i outfite, ali i kako je u našu rutinu šminkanja uveo neke slatke male preinake i živopisne boje.

No mermaidcore se tu ne zaustavlja. Svi žele biti poput sirena pa će ovog ljeta cure tražiti i „sirena frizuru“ u frizerskim salonima.

Kakva je to frizura i način šišanja?

@lila_styles Would you try this?? #mermaidhaircut #thinhairhairstyle #vancouverwastylist #greenscreenvideo ♬ Da Girls - Ciara

Jedna je frizerka na TikToku podijelila objavu kojom na glavi lutke objašnjava kako se ošišati da vam kosa izgleda blago valovito, a koja je do sad pregledana gotovo 3 milijuna puta. S ovim načinom šišanja kosa se sama od sebe formira da izgledate kao da ste došle s plaže. Kosu možete stilizirati i na četku, a možete je pustiti i da se osuši na zraku. Jednostavno će izgledati poput mekanog okvira za lice sa slojevima koji postepeno padaju.

Slojevito rezanje kose dobro izgleda posebice kod djevojaka s kovrčavom kosom, a imat će efekt i kod cura koje imaju ravnu kosu. Pa ako vam se ovo sviđa, znate što tražiti u frizerskome salonu sljedeći puta 

 

@almairisdoinghair #Mermaidhaircut ♬ Me Porto Bonito - Bad Bunny & Chencho Corleone

 

 

 

svi žele biti kao sirene mermaidcore trend sirena način šišanja kako se ošišati šišanje u slojevima valovi kao s plaže

Još vijesti