Frizura

Kada tražiš što bi mogla napraviti s kosom, možeš pogledati i koje su to frizure najpopularnije na društvenim mrežama, pogotovo na TikToku. Izdvajamo ti njih 5 koje imaju najviše pregleda i za kojima su cure lude.

Kada želimo napraviti promjenu u životu i pokazati svima, i sebi, da to mislimo ozbiljno, jedan od glavnih koraka će biti i promjena frizure. Kraj godine je super vrijeme za napraviti drastičnu promjenu frizure tako da u novu godinu uđeš kao nova osoba. U potrazi za frizurama, nije loše baciti oko na društvene mreže i vidjeti što se sada nosi. Frizure koje su popularne su popularne s razlogom – jer izgledaju dobro. Ne bi ih inače toliko cura radilo! Ove su frizure sada veliki hitovi i čini se kao ih nose sve one kul cure koje volimo pratiti na TikToku ili Instagramu. Ako i ti ne znaš kakvu frizuru pokazati frizerki, sada ćemo te inspirirati.

 

 

1.Kao Rachel iz „Prijatelja“
Frizura kakvu je nosila Rachel u seriji „Prijatelji“ je veliki trend. Tipična je to frizura koja predstavlja devedesete, a sada je opet aktualna. Obično je dužine do ramena ili malo ispod ramena, uključuje dugačke šiške koje se nose na stranu i puno slojeva. Imaj na umu da ovakve frizure neće stajati same od sebe tako dobro i da ukoliko imaš ravnu kosu, vjerojatno ćeš se morati fenirati kako bi ti frizura izgledala ekstra i imala puno volumena.

 

@larrykinghaircare Iconic Jennifer Aniston layered haircut for @Ashtonwood ✂️ #fyp #jenniferaniston #layeredhaircut #bigblowdry #hairtok #90shaircut #90s #rachelgreen ♬ More Than A Woman - SG's Paradise Edit - Bee Gees & SG Lewis

 

2.Leptir frizura
Slojevi su jako veliki hit trenutno i drago nam je da jesu. Oni će ti pomoći da ti kosa izgleda gušće i da izgleda kao da u njoj ima života. Leptir frizura je onaj tip frizure koji ima hrpu slojeva, a ima naglašene i pramenove koji uoblikuju lice. Zove se „leptir frizura“ zato što se ti prednji pramenovi stiliziraju tako da idu prema iza, kao krila leptira. Obično se radi na dužoj kosi.

 

@quecolour #thickeninghair #haircut #layercut #butterflycut ♬ Long Way 2 Go (Instrumental) - Cassie

 

Balayage Frizure i boje za kosu koje su najlakše za održavanje: Za ovih 8 nećeš morati ići često kod frizera

3.Bob
Ne trebamo ti niti govoriti koliko je bob hit. Vjerojatno si vidjela koliko je ove godine cura odlučilo ošišati kose kako bi isprobale ovu frizuru. Definitivno kandidata kojeg trebaš uzeti u obzir ako želiš veliku promjenu.

 

@milacartier #beforeandafter #shorthaircut #hairtransformation ♬ sonido original - Instagram | Tiktok | Web

 

4.Kosa u obliku slova U
Umjesto da kosu odrežeš skroz ravno i da ti doslovno izgleda kao ravna linija kada ju prebaciš svu iza, odreži ju u obliku slova U. Tako će izgledati bolje, punije i lepršavije. Kosa u ravnoj liniji trenutno i nije jedna od popularnih frizura i svi ju mijenjaju za ovakvu. Ovakva frizura ima nekoliko kraćih pramenova koji uokviruju lice i koji se sve više izdužuju prema sredini kose. Nema toliko puno slojeva koliko ima „leptir“ frizura.

 

@yourhairmom Try this haircut if you have long hair but want movement in your hair! It’s perfect for fine hair because it keeps the ends full 😊 Contour Cut and On Camera Brunette by me @bomanesalon on @Cami Rorrison #bomanesalon #longlayeredhaircut #haircuttutorial #finehairtutorials #haircutinspo #fyp I used a #repronizer not a traditional blow dryer to style her hair! It makes the hair healthier every time you use it! Learn more @BeautyTechDistribution about #bioprogramming hair styling treatment devices #hairtok #fypシ #foryou ♬ Popular - Music from the HBO Original Series - The Weeknd & Madonna

 

5.Zavjesa šiške
Za one u potrazi za nekom manjom promjenom, to može biti rezanje šiški. „Curtain bangs“ su i dalje totalno tražene. Bit će ti ih lakše održavati nego obične šiške i neće ti toliko smetati kada prestanu rasti.

 

@faick_hair Curtain Bang #haircut #fringe #hair #curtainbangs #hairvideos #milano #viral #beautiful #girl #waves #tagliocapelli #tiktok ♬ CUFF IT - Beyoncé

 

Promjene frizura slavnih u 2023. godini: Pogledaj transformacije ovih 14 poznatih cura i inspiriraj se Dua Lipa i Ema Luketin Rihanna Rihanna +25 Kim Kardashian

Frizure popularne frizure tiktok društvene mreže nose instagram cure kako se ošišati u trendu najviše pregleda

Još vijesti