Galerija Majice s natpisima Reserved majica - 1 Reserved majica - 2 +2 Reserved majica - 3

Nekada nije loše zaviriti i na muški odjel u potrazi za nekim komadima odjeće. Puno toga možemo ukrasti dečkima, a pogotovo majice. Samo uzmemo manju veličinu i tko će znati da je to zapravo muška majica.

Ili će ti biti totalno kul ili totalno cringe. Majice s natpisima su bile popularno prije nekog vremena i onda su isparile iz dućana. Povremeno još možeš naletjeti na koju, ali su većinom natpisi prilično normalni i umjereni. Nije zabavno! Ove su majice iz Reserveda pak totalno druga suprotnost, one su totalno zabavne i sve to zahvaljujući svojim natpisima.

Balerinke Balerinke su cipele ovog proljeća: Opet se nose, a evo kakve modele možeš pronaći u dućanima

Upravo zato što su natpisi toliko čudni su smiješni. Jedan je TikToker pronašao ovaj biser u svom Reservedu i morao ga podijeliti sa svima. Obišao je muški odjel u dućanu i pokazao sve najbolje ulove – i neki su stvarno biseri! Iako su u pitanju muške majice, radi se o najobičnijim majicama s printom pa bi u manjim veličinama bile dobre i za cure.

 

@_dvd.sm Y2k/gorpcore kolekce 👀💸 #fyp #fypシ #y2k ♬ Sparkle wind chime sound(23326) - Killy

 

Ljudi su oduševljeni. Kako se sve vraća u modu, nije čudno da uskoro stvarno počnemo sve više viđati majice s različitim natpisima i porukama po dućanima. Posebno se svima sviđa „That's What She Said“ majica zbog poveznice sa serijom „The Office“. Jedna je djevojka pak rekla da ih kao i Pokemone želi skupiti sve. Iako su možda nekima cringe ovakve majice i poruke na njima, totalno su smiješne i zabavne. Zašto nositi običnu bijelu majicu kada možeš onu s „Eww, people“ natpisom. Sviđaju li se tebi ovakve majice s porukama?

Sviđaju li se tebi ovakve majice s porukama?

Ukupno glasova:

Ukoliko su ti top, sada znaš gdje ih možeš pronaći! Pravac Reserved, muški odjel.

Kargo hlače iz Bershke Hlače iz Bershke koje cure kupuju kao lude jer stoje dobro svima – jedan detalj na njima oduševljava

reserved majice s natpisom šaljice majice smiješne majice Moda u trendu smiješni natpisi

Još vijesti