Galerija Balerinke Balerinke s remenčićima Asos Design +12 Anna Field na Zalando

O balerinkama se ne prestaje pričati. Trendseterice i influencerice, kao i slavne cure, bez prestanka ih u zadnje vrijeme nose. Nekima drage, nekima ne, ali balerinke su se vratile, a to pokazuje i ponuda po dućanima.

Balerinke…nekima će pobuditi lijepe uspomene, a nekima će krenuti para iz ušiju. Bilo kako bilo, balerinke se ovog proljeća itekako nose. U trendu su i viđamo ih po nogama modnih influencera više nego ikada. Instagram nam je prepun outfita s balerinkama, a neke od njih stvarno izgledaju lijepo i mogle bi te nagnati da im daš (još jednu) šansu. Jedina im je mana da su malo neudobnije zbog toga što imaju super tanke đonove. No, ima modela koji su stvarno lijepi. Posebno dobro izgledaju baršunasti modeli u dvije boje i oni totalno girly s mašnicom i sličnim detaljima.

 

 

 

 

A kakve se balerinke nude po našim dućanima? Pregledali smo ponudi i opcija definitivno ima! Ne izgledaju baš onako kako ih se sjećamo s fotografija iz 2000-ih godina. Tada su bili super popularni minimalistički modeli sa samo malom jednostavnom mašnicom na prstima. Danas su tu i neke skroz drugačije balerinke. Najbolje od najboljih koje su nam zapele za oko, a koje bi ti se mogle svidjeti i koje bi mogla nositi za svaki dan – izdvajamo ti u galeriji iznad. Pogledaj sve opcije i gdje svaku od njih možeš pronaći.

Baloner Umjesto kožne jakne: 7 modela jakni koje možeš nositi ovo proljeće umjesto nje i izgledati drugačije

Proljetni outfit Stilisti otkrivaju kojih 11 stvari trebamo izbaciti iz svojih ormara ovog proljeća – više se ne nose

balerinke opcije Moda u trendu proljetna obuća ponuda po dućanima proljetne cipele

Još vijesti