Jesenski outfiti

Ukoliko želiš izgledati kao da se oblačiš u luksuznim i fensi dućanima, ali ti tvoj budžet to ne dozvoljava, onda možeš pribjegnuti ovim malim trikovima.

U posljednje vrijeme trendaju estetike poput „old money“ ili „quiet luxury“ koje izgledaju jako fensi i kao estetike za koje se moraš odijevati u skupim, dizajnerskim i fensi dućanima. A to uopće nije istina! Možeš kupovati u Stradivariusu, Bershki ili H&M-u i izgledati kao da si na svoju odjevnu kombinaciju potrošila puno više novaca nego što stvarno jesi. Bitno je samo da znaš što kupuješ.

Jesenski outfit Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan

Dolazi nam jesen i polako su sve više u fokusu jesenske odjevne kombinacije, a ako i ti ove jeseni želiš izgledati luksuzno i odijevati se u nekoj od ovih estetika, ne trebaju ti ni skupe ni dizajnerske krpice, već nekoliko biranih komada iz bilo kojeg dućana. Ovi su komadi odjeće i trikovi zbog kojih ćeš ove jeseni izgledati skupocjeno.

1.Kombinacije u crno-bijeloj boji

 

 

2.Dugački bež baloner

 

 

3.Dugačke tople haljine

 

 

4.Hlače na crtu u neutralnim bojama

 

 

5.Svilenkaste košulje

 

 

6.Pješčana boja

 

 

7.Kožna duga jakna ili kožne kratke hlačice

 

 

8.Hlače širih nogavica

 

 

9.Oversized sako

 

 

Jesenski trendovi Odjevni komadi koje nabavljamo za početak jeseni – jer ovih će 10 biti VELIKI trendovi

jesenska moda jesenski trendovi odjevne kombinacije outfit izgledati skupo izgledati luksuzno komadi odjeće izgledati skupocjeno

Još vijesti