Hailey Bieber

I dok neki modni trendovi budu dočekani širom raširenim rukama, s ovima to neće biti slučaj. Iako ih slavni već nose i na njima izgledaju dobro, većina će se ipak radije držati dalje od njih. Ovih 6 su trenutno oni koji nisu na dobrom glasu.

Kontroverzni modni trendovi! Za neke smo se nadali da se nikada neće vratiti, a evo ih tu, vratili se i čekaju da ih se opet nosi. A tu su i oni koji samo jednostavno nisu za svaki dan niti za „obične“ ljude, već se više čine kao trendovi za crveni tepih. Moda se stalno mijenja, a u ovim slučajevima se većina nada da će se što prije promijeniti i da ih neće početi svi nositi. Ne moraš uvijek nositi sve što je u modi da bi izgledala dobro i kao da imaš stila. Bitnije je kreirati vlastiti stil i držati se njega nego se samo prebacivati s trenda na trend. Pogledaj samo Ninu Skočak, njen je stil poseban i uskače samo na trendove koji idu uz njega.

Nina Skočak Gdje je pronašla kaput za 2 kune i koji je najbolji crveni ruž? Nina Skočak o svom stilu i second hand kupovini

Možda će neki od ovih trendova tebi biti baš super. I to je u redu, onda ga samo nosi. Ipak, po reakcijama na društvenim mrežama, ovo su 6 trendova koji su tu i koji dolaze, a s kojima puno cura ipak nije oduševljeno i ne sviđa im se.

1.Super široke nogavice na baggy hlačama

 

 

Baggy hlače i široke nogavice na njima su za mnoge malo previše. Široke nogavice još da, ali kada su hlače visokog struka i naglase bokove i struk. Kada sve visi i uz to je još široko, koliko god da izgleda udobno, mnogim curama neće biti opcija. Čini se kao da ovakve hlače ne rade ništa za naše tijelo i nikako nam ne pomažu da izgledamo bolje.

2.Prozirne haljine

 

 

Izgledaju lijepo na slavnim curama na crvenom tepihu, ali nisu nešto što bi većina nosila kada ima neko svečanije događanje. Bilo bi to ipak malo too much. Ovaj trend bolje neka ostane samo za crveni tepih i modne piste.

3.Balerinke

 

 

Za proljeće se već neko vrijeme najavljuje da nam stižu balerinke. Cipelice koje su se nosile i prije, a koja mnogima nisu ostale u dobrom sjećanju. Neudobnost im je samo jedan od problema. S obzirom da ih u posljednje vrijeme svako malo nose trendseterice, ovo je jedan od trendova koji bi se itekako mogao raširiti.

4.Mikro mini suknje

 

 

Stalno u strahu da će se previše podignuti i nemoguće je čučnuti, a čak je kritično i kod sjedenja. Minice su jedna kategorija, a mikro minice skroz druga, ona ne baš nosiva. Mikro minice su toliko kratke da je svaki put kada ih se nosi tu prisutna i opasnost da ćeš svijetu pokazati previše. Trend koji je pomalo kontroverzan.

New Yorker outfiti Odjevne kombinacije za Valentinovo iz New Yorkera: 15 komada koji su kao stvoreni za spoj

5.Hlače i suknje niskog struka

 

 

Niski struk kao da dodatno naglasi ako imaš i mrvicu viška kilograma na području oko trbuha. Rijetko kome stoje dobro i rijetko tko se u njima osjeća udobno. Ipak, hlače i suknje niskog struka sve su češći odabir slavnih cura i modnih influencera. Bilo koja druga visina struka stoji bolje od ove.

6.Bob frizura

 

 

Jedna frizura koja je postala hit zahvaljujući Hailey Bieber. Prije nego što se ošišaš, dobro razmisli. Svi će sada imati želju to napraviti zato što je i Hailey, ali dobre su šanse da ćeš kasnije požaliti tu odluku. Bob koji ona nosi je jako kratak! Nemoj sada šišati svoju dugu kosu samo zato jer je bob u trendu. Pogotovo ako nisi 100% sigurna. Onda radije ne. To je nešto na što zadnjih dana svi upozoravaju.

Modni trendovi u trendu Moda kontroverzni modni trendovi nisu omiljeni

Još vijesti