Galerija New Yorker outfiti Suknja s lancem Zimski komplet +12 Kožne kargo hlače

Nije bitno je li za Valentinovo tvoj dejt dečko ili frendica koja je također solo – zašto ne otići na spoj i zabaviti se? Ukoliko ti za njega treba i neki outfit, New Yorker ima neke prilično lijepe komade kao stvorene za spoj.

New Yorker je jedan od onih dućana u koji većina nas uvijek uđe. Imaju moderne stvari, a cijene su im pristupačne. Uvijek ćeš tamo pronaći nešto zanimljivo, a iznimka nije bila ni sada. Bacili smo oko na ponudu i imaju li kakve fora komade odjeće koji bi se mogli nositi za spoj na Valentinovo – i naravno da imaju. Od kompleta, preko suknjica do haljina i hlača. Možeš s komadima iz ovog dućana napraviti jako lijep i slatki outfit idealan za spoj. Čak i ako nemaš viziju što bi mogla nositi, sada ćeš ju dobiti. Možda čak nešto slično ovome već i imaš u ormaru i možeš iskoristiti.

 

 

Neke su influencerice i podijelile svoje New Yorker outfite koji bi bili idealni za ovu priliku. Koliko ćeš se toplo obući ovisi i o tome gdje ideš za Valentinovo. Ima komada za svakoga, ovisi o tome kakav tko ima stil. Sve je ovo trenutno itekako u modi, a iako ti preporučamo ove komade za spoj za Valentinovo, možeš neke od njih bez problema nositi i kasnije za svaki dan, a neke za izlaske. Imat ćeš od njih koristi i neće samo stajati u ormaru i skupljati prašinu.

 

 

Što to sve fora ima novog u New Yorkeru, pogledaj u galeriji iznad gdje smo ti izdvojili 15 komada koji upadaju u oko.

H&M noviteti Trenutno najbolji ulovi iz H&M-a: 4 komada iz nove kolekcije koji posebno zapinju za oko

Mango torbice Mango je s novom kolekcijom torbica oduševio – ovo su favoriti o kojima se priča

new yorker Moda u trendu odjevni komadi za spoj outfit za dejt za valentinovo novo u new yorkeru dućan za mlade inspiracija za outfit

Još vijesti