Kristina Khoronzhuk

Duga kosa izgleda uvijek atraktivno. No isto tako ona može biti teška za održavanje i s njom ćete potrošiti više šampona, regeneratora i u konačnici vremena, dok je osušite i dovedete u red.

No ima nečeg oslobađajućeg u rezanju duge kose. Sjetimo se samo svih zvijezda koje su skratile svoje duge uvojke, od Jenne Ortege, Zendaye pa do Hailey Bieber.

Pa iako su sve duljine kose podjednako popularne, mogli bismo reći kako je trend kratkih frizura tek započeo svoj vrhunac popularnosti, a posebno je popularna jedna kratka frizura.

 

 

Riječ je o tzv. „bubble bobu“ kakav ima Victorijina anđelica Elsa Hosk. Riječ je o bob frizuri koja djeluje lagano, prozračno i idealno za proljeće. Kod ovakvog boba koristi se tehnika slojevitog šišanja. Sa stražnje strane je ova frizura kraća i izgleda bujno, dok su s jedne i druge strane lica ostavljeni malo dulji pramenovi.

 

 

Osim Else Hosk, i Lori Harvey odlučila se za „bubble bob“, samo što ga ona voli kombinirati s dubokim razdjeljkom u stranu, a za posebne prilike koristi i figaro pa s takvom kosom dobiva glamurozan i retro look.

Posebice je ovakav način šišanja odličan za djevojke s tankom kosom, ali i sve one koje već dugo žele promijeniti svoj imidž.

Za naglašavanje volumena ovakve frizure trebat će vam malo pjene za oblikovanje, sprej za zaštitu vrhova od topline, velika okrugla četka i u par poteza možete imati odličnu fen frizuru.

 

 

kratke frizure za proljeće bob frizura bubble bob najpopularnije kratke frizure 2023 popularne frizure 2023

Još vijesti