Ema Luketin

Baloner je klasik. Ova jakna je komad odjeće koji nećeš požaliti ako kupiš jer se nosi uvijek. Ne izlazi iz mode nikada. Naravno, to vrijedi ako pričamo o klasičnom baloneru. Ove godine je u trendu jedan malo drugačiji model.

Baloner možda neće biti za svakoga i u očima mladih može izgledati kao komad koji nose stariji i ozbiljniji. Uvjeravamo te da je ovo komad i za starije i za mlađe, a pitanje je samo slaže li se uz ostatak tvoje jesenske garderobe. Ukoliko je odgovor na to pitanje „ne“, sada bi se on mogao promijeniti. Cure su ove jeseni počele sve više nositi modernu verziju balonera. U dućanima su se pojavili kratki, crop, baloneri. Izgledaju kao modernija verzija klasika i nešto što će svakoj odjevnoj kombinaciji dati ono nešto što će ju učiniti zanimljivijom.

 

 

U ponudi ima različitih modela ovakvih balonera, od onih koji izgledaju kao da nisu zarubljeni pa vise niti, do onih koji izgledaju malo klasičnije. Nisu jakna koja će te previše grijati, ali možeš lako ispod nje obući topliju ili laganiju majicu, ovisno o vremenu i na taj se način dodatno ugrijati.

 

 

Kao što možeš vidjeti, ovakva jakna izgleda dobro i na casul outfite s trenirkom i tenisicama ili uggsicama, kao i na sređenije, ali i uz svakodnevne kombinacije.

 

@ollizzzle danas za vas imam ove “flared jeans”, ne znam koliko ste fan, ja sam samo nekih🙊 #ootd #ootdinspiration #whattowear #fallfashion #howtostyle #flaredjeans #autumnoutfits #autumnfashion #oblacimosezajedno #getdressedwithme ♬ GEORGE VILORIO x SAMANTHA JONES x SCARDOW - ✮

 

Nema toga uz što ovakva jakna neće ići, a to joj je jedan veliki plus. S obzirom da se radi o klasiku na moderan način kakav do sada još nismo vidjeli, sigurno će biti miks reakcija na njega. Izgleda da se većini ideja ipak sviđa jer već ga neko vrijeme viđamo na ulicama i Instagramu.

 

 

Jesenski outfit Ponuda jesenskih jakni u dućanima: Izdvajamo ti 15 modela koji su nam zapeli za oko

Outfiti s Uggsicama Kako kombinirati i nositi Uggsice ove jeseni? Imamo ideje za 7 odjevnih kombinacija s njima

jesenska moda u trendu jakna baloner moderni baloner kakve se jakne nose ove jeseni

Još vijesti