Patricia Baradić

Ove se jeseni nose kožni baloneri. Odjevne kombinacije s njima izgledaju tako kul! U većini ćeš dućana pronaći crne kožne balonere, ali nose se i u svim drugim bojama.

Baloneri su veliki jesenski trend, ali ne nose se oni klasični modeli. Ranije smo pisali o crop balonerima koji su ove godine favoriti brojnih cura, a sada su tu i kožni baloneri. Ako si u bilo koji dućan ušla u posljednjih mjesec dana, sigurno si vidjela da imaju kožne balonere. Najčešće to budu crni, ali ima ih i u drugim bojama. Mogu biti zanimljiv dodatak svačijoj garderobi jer idu uz sve. Ovaj komad jako voli i domaća modna influencerica Patricia Baradić. Posljednjih smo ju dana mogli vidjeti u čak dva kožna balonera, najprije u crvenom.

 

 

Ali posebnu je pažnju ipak uhvatio zeleni koji je nosila jučer. Dugačak oversized baloner izgleda totalno fensi i nije nešto što se viđa svaki dan. Svi su odmah krenuli ispitivati gdje ga je kupila.

 

 

I tu je sve iznenadila. Kaput je uzela s muškog odjela! Tko bi ikada pogodio da se radi o muškom odjevnom predmetu. Dobila je hrpu pohvala za njega i neka ti to bude dokaz da se isplati baciti oko na muški odjel za različite komade – pa čak i jakne. Samo trebaš uzeti broj ili dva manji nego što inače nosiš i imaš novi komad koji neće nositi svi.

Ema Luketin Klasična jakna na moderan način: Ove se jeseni nosi malo drugačija verzija balonera

Must-have jakne-jesen 2023 Must-have jakne ove jeseni: Šest trendova koje ćete viđati posvuda

baloner jakna jesenska jakna kožni baloner Patricia Baradić gdje kupiti Moda u trendu Modni trendovi

Još vijesti